Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara iulie 2013

Miercuri, 19 Iunie 2013 16:08

Horoscop Fecioara iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Fecioara in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Fecioara iulie 2013 - Caracteristici generale

Un Marte retrograd face ca cei din zodia Fecioara sa se simta in primele zile ale lunii iulie 2013 mai apatiti, mai obositi. Vor avea senzatia ca nu se pot focusa pe ceea ce au de facut. Si capacitatea de comunicare va avea de suferit. Sus moralul si aceste zile vor trece repede. Dupa data de 10 iulie tranzitul lui Venus va readuce energia si zambetul pe fetele Fecioarelor. Aceasta zi este promitatoare pentru cei care sunt singuri. Va puteti intalni iubirea. Si pe plan profesional aceasta zi poate sa aduca oportunitati nesperate.

 

Luna Noua de pe 8 iulie va favoriza casa prieteniei. E posibil sa apara oameni interesanti in viata dumneavoastra. Veti avea o viata sociala activa, plina de evenimente si intamplari fericite. Puteti de asemenea reinoda prietenii mai vechi.

In ceea ce priveste starea sanatatii aveti grija sa nu va depasiti limitele prin surmenare fizica si psihica.

Horoscop Fecioara iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Prima parte a lunii iulie 2013 va decurge liniar in ceea ce priveste viata sentimentala. In partea a doua a lunii insa prezenta lui Marte si Mercur vor anima acest sector. Va veti simti mai increzatori in puterea voastra de atractie insa e posibil sa apara mici conflicte in cuplu. Nu va lasati antrenati in dispute. Cei singuri s-ar putea sa se implice in relatii intense dar in acelasi timp foarte complicate. Dupa data de 23 iulie, prezenta planetei Venus va face Fecioarele mai iubitoare. Vor simti ca au mai multe de oferit dar in acelasi timp vor avea si asteptari mult mai mari din partea partenerilor de viata. Viata sociala va fi una activa. Veti reintalni vechi prieteni si cei cunoaste oameni noi, interesanti.

Horoscop Fecioara iulie 2013 - Bani si cariera

Luna Plina de pe 23 iulie 2013 va avea efecte benefice in viata profesioanala. Cei care isi cauta de lucru au mari sanse sa gaseasca. Fecioarele care muncesc de ani de zile vor avea sansa unei avansari. Luna iulie va fi una destul de stresanta la locul de munca. Sarcini peste sarcini, atributii noi, provocari si termene limita. Pe plan financiar perspective mai bune vor aparea din a doua decada a lunii iulie 2013.


Newer news items:
Older news items: