Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni iulie 2013

Luni, 17 Iunie 2013 15:11

Horoscop Gemeni iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Gemeni in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Gemeni iulie 2013 - Caracteristici generale

Prima parte a lunii iulie 2013 se anunta una intensa pentru nativii Gemeni ca urmare a prezentei lui Marte. Planeta a sexualitati, actiunii si curajului ii va face pe Gemeni foarte activi, plini de viata si initiative. Acest aspect ii va ajuta si in viata profesioanala unde vor avea capacitatea de a lua decizii rapide si ferme. Aveti insa mare atentie ca aceasta dorinta accentuata de actiune va poate pune in situatia de a actiona uneori mult prea impulsiv si imprudent. Astfel ati putea fi victimele unor accidente. Fiti prudeti si atenti la starea sanatatatii. Sunt posibile diferite afectiuni inflamatorii.

 

Intrarea lui Venus in Fecioara si influenta asupra casei solare a nativilor Gemeni face ca ziua de 10 iulie sa fie una propice ordinii: in ganduri, sentimente sau chiar in activitatile domestice. Fluxurile financiare vor avea un trend ascendant in special in partea a doua a lunii iulie.

Horoscop Gemeni iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Se anunta o luna iulie 2013 dinamica pe plan sentimental si social. Prima parte a lunii iulie 2013 va fi una traita cu intensitate langa persoana iubita. Dragostea va poate purta spre noi frontiere ale cunoasterii alaturi de partener. Fiti atenti insa in perioada 13-25 iulie 2013 cand sunt posbile anumite “turbulente” sentimentale. Daca sunteti singuri sunt mari sanse va apara cineva in viata voastra. Exprimarea sentimentelor si circulatia mesajelor romantice este incurajata. Si relatiile familiare vor fi unele destul de bine aspectate. Pe plan social veti fi in postura de a capta atentia si de a fi in centrul ei.

Horoscop Gemeni iulie 2013 - Bani si cariera

Prima parte a lunii iulie 2013 este una in care spiritual intreprinzator si eficienta muncii voastre nu va trece neobservata. Actionati rapid si inteligent. In partea a doua a lunii pot aparea oportunitati profesionale neasteptate. Veti putea fi pusi in situatia in care veti constata surprinsi ca apar roadele eforturile pe care le-ati facut in ultimii ani. Aceasta situatie poate sa aduca si o imbunatatire a starii materiale. Ca si idee generala tineti minte ca luna iulie 2013 se anunta una profitabila pe plan finaciar.


Newer news items:
Older news items: