Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec iulie 2013

Vineri, 14 Iunie 2013 12:09

Horoscop Berbec iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Berbec in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Berbec iulie 2013 - Caracteristici generale

Intrarea lui Saturn in Balanta incepand cu 21 iulie si opozitia cu Uranus din Berbec pe 26 iulie creaza premisele unei schimbari pe plan personal sau profesional. Poate fi vorba de o ruptura. Veti fi pusi in situatia de a constata ca aveti o multitudine de probleme in relatie si veti fi tentati sa va separati. Sfatul nostru ar fi sa puneti foarte bine toate aspectele in balanta inainte de a lua o decizie finala. Si pe plan profesional veti simti o stare de frustrare. Si in acest caz va sfatuim sa actionati cu prudenta. Nu cedati unor impulsuri de moment si nu luati decizii pripite.

 

Pe 8 iulie, Luna Noua va pune accentul pe viata de familie si alte aspecte domestice. Profitati de acest moment pentru a fi alaturi de cei dragi si a va bucura.

Horoscop Berbec iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Se anunta o luna foarte activa pe plan relational, fie ca este vorba de familie, fie ca este vorba de cercul de prieteni. Prezenta Soarelui, a lui Mercur si Venus in Leu pe casa a cincea va face ca luna iulie sa fie una in care va veti putea bucura de momente deosebite in familie. Fiti insa atenti pe data de 26 iulie si nu actionati impulsiv. Luna Plina de pe 23 iulie in Varsator pe casa a unsprezecea, a prieteniei confera un aspect astrologic favorabil relatiilor sociale.

Horoscop Berbec iulie 2013 - Bani si cariera

O perioada destul de calma pe plan profesional. Sunt posibile si eventuale oportunitati de avansare in cariera pentru unii nativi din Berbec. Fiti atenti pe data de 26 iulie si incercati sa va stapaniti impulsurile de moment. In ceea ce priveste banii, nu se anunta castiguri surprinzatoare. Sursa principala va fi legata de locul dumneavoastra de munca. Faceti cheltuieli cu chibzuiala si veti trece fara probleme peste luna iulie 2013.


Newer news items:
Older news items: