Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur iulie 2013

Luni, 17 Iunie 2013 13:20

Horoscop Taur iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Taur in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Taur iulie 2013 - Caracteristici generale

Intrarea lui Jupiter in Rac de la sfarsitul lunii iunie 2013 aduce pentru nativii Taur perspectiva unor activitati excelente pentru preocupari intelectuale, invatare, informare si formare profesionala (in partea a doua a anului 2013). Si moralul Taurilor va fi la inaltime fiind pregatiti sa faca fata oricaror provocari. Actiunea Marele Benefic in corelatie cu Saturn, care se afla pe casa cuplului, face ca lunile urmatoare sa fie foarte prielnice. Eventualele probleme si situatii negative din cuplu vor fi minore si de scurta durata.

 

La locul de munca va trebui sa faceti fata unor provocari. Prima parte a lunii iulie 2013 aduce si posibilitatea obtinerii unor castiguri suplimentare. Aveti insa grija in ceea ce priveste starea sanatatii.

Horoscop Taur iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Relatiile sentimentale si familia vor fi in prim plan in luna iulie 2013. Veti avea posibilitatea sa va bucurati de timpul petrecut alaturi de cei dragi. Veti gasi aici motivatia de a trece prin toate situatiile. Chiar daca prima parte a lunii iulie nu va fi una foarte romantica activitatile gospodaresti va vor uni. Partea a doua a lunii iulie va fi una entuziasta plina de evenimente fericite si momente sensibile. Posibilele conflicte de opinie vor aparea ca urmare a faptului ca, comunicarea este piatra de incercare a relatiilor nativilor Taur. Problemele sentimentale vor fi asemeni unor ploi de vara, intense dar vor trece repede.

Horoscop Taur iulie 2013 - Bani si cariera

Situatia la locul de munca va fi in unele momente destul de tensionata. Prima parte a lunii iunie 2013 poate aduce oportunitati in cariera in cazul in care de multa vreme luptati pentru o promovare sau pentru o schimbare in viata profesionala. Actionati cu prudenta la locul de munca si evitati sa intrati in situatii conflictuale. Din punct de vedere financiar prima parte a lunii iulie poate aduce castiguri suplimentare.


Newer news items:
Older news items: