Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta iulie 2013

Joi, 20 Iunie 2013 18:37

Horoscop Balanta iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Balanta in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Balanta iulie 2013 - Caracteristici generale

Inceputul lunii iulie 2013 se anunta promitator pentru nativii Balanta. Influenta lui Marte si a lui Venus se vor face simtite. Marte poate aduce calatorii in interes de serviciu sau pur si simplu de relaxare. De asemenea veti fi mult mai interesati de partea spirituala a vietii. Si preocuparile intelectuale, nevoia de a stii cat mai multe va fi pe un trend ascendent. Venus va face mai sociabili. Veti simti nevoia sa iesiti in oras, sa mergeti la un teatru sau orice alta activitate care sa includa prezenta cat mai multor persoane. Cei singuri ar putea avea oportunitatea de a intalni in aceasta perioada persoana care sa le puna inima pe jar.

 

A doua decada a lunii iulie 2013 se anunta mai agitata. Veti fi pusi in situatia de a face fata unor evenimente neasteptate: unele fericite altele mai putin placute.

In ceea ce priveste starea de sanatate nu se anunta probleme. Aveti insa grija la stilul de viata si evitati sa va surmenati.

Horoscop Balanta iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Prezenta lui Venus va face ca viata sociala in iulie 2013 sa fie una destul de activa. Prietenii vor fi cei care va vor face viata mai frumoasa si alaturi de ei veti putea scapa de stresul cotidian. Sunt posibile si eventuale calatorii in iulie 2013. Relatia cu partenerul de viata evolueaza fara mari probleme. Micile probleme de comunicare care vor aparea la inceputul lunii vor fi repede depasite. Cei care au copii trebuie sa fie mult mai apropiati de ei in aceasta perioada. Pentru cei singuri la orizont va aparea o posibila relatie in partea a doua a lunii.

Horoscop Balanta iulie 2013 - Bani si cariera

Luna Noua de pe 8 iulie 2013 va influenta in principal casa a zecea si tot ceea ce tine de profesie si bani. Pentru cei care isi cauta un loc de munca este un moment prielnic pentru a gasi ceea ce cautau. Cei care isi doresc o schimbare sau o avansare sunt sfatuiti sa isi trimita CV-urile in aceasta perioada. La mijlocul lunii isi face apartia si Marte ceea ce va potenta cu atat mai mult cariera si veti fi capabili de mari performante. Aceste aspecte bune vin pe un fond agitat, in care veti fi destul de solicitat la locul de munca. Perspective favorabile se anunta si pe plan financiar in special in prima parte a lunii.


Newer news items:
Older news items: