Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac iulie 2013

Marţi, 18 Iunie 2013 12:25

Horoscop Rac iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Rac in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Rac iulie 2013 - Caracteristici generale

Luna Noua din data de 8 iulie 2013 aduce pentru nativul Rac inceputul noului an solar personal. Efectul energiei Lunii aduce in viata Racilor o perioada incarcata pozitiv, in care vor reusi sa fie mai motivati. Le va fi mai usor sa puna in practica ideile si sa-si indeplineasca scopurile. Si prezenta lui Marte induce o stare stimulativa si Racii vor fi plini de initiative. Luna Plina de pe data de 23 iulie 2013 pe casa a opta a Racilor va influenta in special sectorul financiar. Daca va ganditi sa luati un imprumut sfatul nostru ar fi sa amanati luarea acestei decizii.

 

Intrarea lui Jupiter in Rac va avea un impact semnificativ in special pe plan relational. Veti fi plini de energie, veti emana sexualitate si veti reusi sa treceti mai usor peste inhibitii. Va veti simti mult mai liberi si mai optimisti.

In partea a doua a lunii iulie 2013 intrarea lui Marte in Rac in conjunctie cu Jupiter va induce o stare de dinamism. Veti avea energia unei “bombe solare”. Acest aspect poate aduce implicatii pozitive insa aveti mare grija la posibile accidente care pot aparea in cazul in care veti comite imprudente.

Horoscop Rac iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Planul sentimental si cel social se anunta in iulie 2013 foarte bine aspectat. Jupiter va confera energie. In cercul de prieteni veti fi in centrul atentiei, persoana care va deborda de optimism si energie. Relatiile consolidate vor cunoaste un nou nivel si flacara pasiunii se va reaprinde. Pentru cei singuri exista doua variante: fie sa “zboare” din floare in floare avand in vedere senzatia de libertate pe care o vor resimti ca urmare a influentei Marelui Benefic, fie sa aiba oportunitatea de a intalni persoana pe care o cautau de atata vreme. Chiar daca simti ca debordati de energie incercati sa nu actionati impulsiv si sa luati decizii mature pentru a nu regreta ulterior o actiune pripita.

Horoscop Rac iulie 2013 - Bani si cariera

Tot prezenta lui Jupiter aduce pentru Raci perspectiva unei evolutii favorabile pe plan profesional. Veti avea energia, viziunea si capabilitatea de a pune in practica ideile pe care le aveti. E un moment prielnic pentru a demara si o eventuala afacere pe cont propriu. Nici pe plan financiar nu va puteti plange. Banii vor veni insa fiti prudenti si nu va aruncati sa faceti chletuieli necugetate. Si, asa cum mai spuneam aveti grija de unde va imprumutati cu bani in caz de necesitate. Daca este posibil incercati sa amanati luarea unui credit bancar pentru o alta perioada.


Newer news items:
Older news items: