Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara iulie 2014

Miercuri, 25 Iunie 2014 08:50

Horoscop Fecioara iulie 2014

 

Horoscop Fecioara iulie 2014Afla horoscop Fecioara iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara iulie 2014 - Dragoste

In luna iulie 2014 beneficiati de prezenta favorabila a lui Mercur si Venus, generand o stare de armonie si emotie puternica. Simtiti nevoia de apropiere, dragoste, comunicare, romantism. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta tinde sa fie tandra. Daca nu sunteti intr-un cuplu, se poate infiripa ceva. Se pare ca sunt favorizate iesirile si socializati mult, ceea ce va ofera prilejul de a va face noi cunostinte. Cea mai promitatoare perioada e finalul de luna, datorita trigoanelor pe care Marte si Venus le fac pe rand cu Neptun. Totusi, incercati sa fiti cu mintea clara. Neptun poate crea sperante ce pot fi rupte de realitate.

 

Horoscop Fecioara iulie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca Mercur si Venus isi fac simtita prezenta si in planul carierei, astfel ca va bucurati de sansa si bucurii in planul carierei. Se pare ca munciti si va faceti remarcat, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Sefii sunt multumiti de activitatea pe care o desfasurati. Posibil sa fiti recompensati pe masura si sa aveti parte de recunoastere sociala. Reusita si succesul sunt asigurate fara sa depuneti prea mult efort. Comunicati usor cu ceilalti, colaborati eficient, iar relatiile va pot ajuta sa avansati in cariera. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Fecioara iulie 2014 - Sanatate

Din punct de vedere al sanatatii nu aveti de ce va face probleme in luna iulie 2014. Se pare ca va simtiti excelent, aveti energie, iar cu moralul stati bine. Ce poate fi mai frumos de atat? Totusi, nu exagerati cu munca si acordati timp pentru odihna si relaxare. Ultima decada a lunii ar putea fi mai delicata, asa ca adoptati un ritm si stil de viata echilibrat. Evitati excesele de orice fel.   


Newer news items:
Older news items: