Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator iulie 2013

Duminică, 30 Iunie 2013 13:46

Horoscop Sagetator iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Sagetator in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Sagetator iulie 2013 - Caracteristici generale

Un Mercur retrograd pe casa a opta va face ca luna iulie 2013 sa fie una destul de complicata pe plan sentimental. A doua decada a lunii va aduce insa o perioada de liniste si clarificari si in ceea ce priveste relatia. Prezenta lui Venus incepand cu 10 iulie pe casa a zecea va avea un efect mai benefic asupra carierei. Sunt bine aspectate calatoriile in tara dar si in strainatate. Acum este momentul sa va luati o vacanta, sa va bucurati de liniste si sa va reincarcati bateriile.

 

In ceea ce priveste forma fizica si moralul nu va puteti lauda. Tonusul va fi mai scazut in iulie 2013 asa incat sfatul nostru ar fi sa nu exagerati. Incercati ca la locul de munca sa va faceti treaba dar evitati daca este posibil sa stati foarte multe ore suplimentare.

In ceea ce priveste sanatatea aveti mare grija pentru ca sunteti predispus la anumite accidente.

Horoscop Sagetator iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Dupa cum spuneam, luna iulie 2013 este ceva mai agitata si mai complicata in ceea ce priveste relatia de cuplu. Vor aparea anumite neintelegeri si este posibil chiar sa decideti terminarea relatiei. Sfatul nostru ar fi sa nu luati decizii radicale fara o analiza profunda a situatiei si fara a incerca sa clarificati aspectele problematice. Partea a doua a lunii va aduce o perioada mai linistita. In ceea ce ii priveste pe Sagetatorii singuri pozitia lui Venus favorizeaza legarea unei noi relatii, o relatie deschisa si cu perspective pe termen lung. Un moment foarte special in ceea ce priveste casa dragostei va fi momentul Lunii Pline de pe 23 iulie 2013. Viata sociala va fi una destul de activa. Va fi mediul in care veti reusi sa scapati de stresul acumulat zi de zi.

Horoscop Sagetator iulie 2013 - Bani si cariera

Luna Noua de pe 8 iulie va crea o conjunctura foarte favorabila pe plan material si al imbunatatirii statutului vostru. Este posibil sa intrati in posesia unor sume de bani din surse neasteptate. Daca veti sti sa va calculati bine cheltuielile este posibil sa faceti si ceva economii. In ceea ce priveste locul de munca nu se anunta schimbari majore. Va fi o perioada plina in decursul caruia veti fi destul de solicitati. Avand in vedere ca nu excelati la capitolul energie incercati sa nu va depasiti limitele.


Newer news items:
Older news items: