Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion iulie 2013

Vineri, 21 Iunie 2013 21:46

Horoscop Scorpion iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Scorpion in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Scorpion iulie 2013 - Caracteristici generale

In luna iulie 2013 nativii Scorpion vor avea oportunitatea de a reveni asupra unor planuri mai vechi si de a le pune in aplicare. Sunt bine aspectate si calatoriile, atat in tara cat si in strainatate. La locul de munca se anunta schimbari. Unele dintre ele nu foarte bune. Este posibil sa aiba loc o reducere a numarului de salariati si astfel sa fiti pusi in situatia de a face fata unor sarcini suplimentare. Va fi o perioada mai solicitanta si mai stresanta. Influenta lui Mercur va va ajuta sa treceti cu brio peste aceast moment si va va ajuta sa iesiti in evidenta. Acest aspect poate aduce si posibile castiguri materiale.

 

Familia va fi mediul in care va veti simti cel mai bine. Va fi locul unde va veti reincarca bateriile. Si prietenii vor fi aproape de voi in momentele mai dificile dar si in momentele in care veti incerca sa va relaxati sau sa sarbatoriti ceva.

Fiti mai atenti la sanatate. In iulie 2013 pare ca sunteti mai vulnerabili. Nu asteptati pana in ultimul moment ci mergeti din timp la medic.

Horoscop Scorpion iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Pe plan sentimental se anunta o perioada destul de favorabila. Prezenta lui Jupiter va avea o influenta pozitiva. Nativii Scorpion vor fi mult mai deschisi si mai romantici decat de obicei. Se anunta o luna iulie pasionanta. Cei care sunt singuri vor avea parte de o mare surpriza: e posibil ca in viata lor sa apara sufletul pereche. Mercur va face ca viata voastra sociala sa fie activa. Va veti bucura sa aveti prietenii aproape. Un moment de descarcare a tuturor energiilor negative este momentul in care va fi Luna Plina pe 23 iulie 2013.

Horoscop Scorpion iulie 2013 - Bani si cariera

Statutul vostru social este posibil sa cunoasca o imbunatatire. Asa cum spuneam, o posibila restructurare la locul de munca va va face sa indepliniti sarcini suplimentare. Agilitatea voastra va va ajuta sa depasiti acest moment si chiar sa aveti de castigat ca urmare a capacitatii voastre de concentrare si de implicare in indeplinirea tuturor sarcinilor. E posibil sa apara si recompense financiare neasteptate. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca a doua decada a lunii iulie poate fi un moment prielnic pentru a gasi ceea ce cautati. In linii mari, o luna iulie plina de evenimente. Incercati sa nu va surmenati si sa fiti atenti la starea sanatatii voastre.


Newer news items:
Older news items: