Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec 2016

Luni, 19 Octombrie 2015 00:10

Horoscop Berbec 2016

Horoscop Berbec 2016Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2016 pentru zodia Leu: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Berbec 2016 - Previziuni generale

Anul 2016 pare sa stea sub semnul inovarii pentru nativii Berbec. In acest sens, vor exista numeroase momente ce duc la schimbari si adaptari la situatiile actuale, mizand mai ales pe inedit, originalitate si creativitate, reinventare si modernizare. Dar, mare grija, nu puteti recurge la schimbari spontane, cu efect imediat. Trebuie sa aveti rabdare si energie pentru reusita, adoptand o strategie de lucru cu durata si efecte pe timp lung. Cert e faptul ca va reorganizati valorile de viata, aprofundati cunostinte, teorii si conceptii, ajungeti la deplinatate, bazandu-va pe o filosofie proprie de viata. Totusi, feriti-va de ideile fixe si abordarile rigide. Incercati sa va adaptati situatiilor si cautati solutiile cele mai adecvate, in baza principiilor personale, insa tinand cont si de cele ale celor din jur. Doar in acest fel veti evolua si veti atinge succesul.

Horoscop Berbec 2016 - Dragoste

Anul 2016 pare sa stea sub semnul armoniei din punct de vedere rational-emotional, pentru nativii Berbec. In primele 8 luni ale anului, lucrurile decurg intr-un ritm normal, fara evenimente semnificative. Incepand cu luna septembrie 2016, lucrurile insa prind contur in casa cuplului Berbecului, caci planeta Jupiter isi face simtita prezenta, fiind plina de promisiuni frumoase. Primele 3 luni nu abunda in plan relational-intim, deoarece accentul cade pe dezvoltare personala si vzibilitate pe plan profesional. Dincolo de interesele predilecte pentru evolutie in cariera, vorbim despre viata de cuplu si viata in doi, desi aceasta nu exceleaza in caldura si intimitate. Abia spre finalul anului va restabiliti prioritatile si considerati ca o avansare in cariera nu reprezinta o realizare importanta fara sa aveti pe cineva alaturi. Astfel, romantismul si senzualitatea incep sa isi faca resimtita prezenta. Emotiile ating cota maxima, fiind stimulate tendintele pasionale si impulsurile relationale. Septembrie pare sa fie luna de referinta pentru anul 2016, caci Jupiter aduce prospetime si inflorire relationala. Pur si simplu, viata de cuplu devine mai activa si mai vesela. Alaturi de perechea dvs. calatoriti mult, va completati sentimental si preferati iesirea in societate. In acest fel, va largiti orizontul din toate punctele de vedere (fizic, social, cultural, spiritual). Daca sunteti intr-o relatie, puteti atinge un nou pas – oficializarea relatiei. Daca sunteti singuri, puteti parcurge un nou drum – intalniti omul potrivit. Daca relatia nu corespunde, despartirea e aproape, dar priviti lucrurile pozitiv, ca o evolutie in viata personala, lasand o poarta deschisa spre noi perspective de viitor.

Horoscop Berbec 2016 - Cariera

Lucrurile stau destul de bine in planul carierei pentru nativii Berbec in anul 2016. Se pare ca parcurgeti un an deosebit, favorabil dvs. Se pare ca adoptati o strategie noua de lucru si acordati un timp mai indelungat pentru studiu si perfectionare continua, avand drept scop reusita si ascensiunea in plan profesional. Evident, eforturile sunt mari, dar si rezultatele sunt pe masura. Reusiti sa va faceti remarcati, recompensele sunt satisfacatoare - in acord cu eforturile intreprinse, aprecierea sefilor e mare, iar ofertele de lucru se intensifica. Analizati situatiile, vedeti ce va place, ce doriti de la viata, etc. si abia apoi luati decizii. Financiar, lucrurile decurg destul de bine, insa trebuie sa fiti precauti si sa adoptati o atitudine prudenta. Evitati deciziile bazate pe hazard, la intamplare. Inainte de actiona, analizati lucrurile si tineti cont de resursele de care dispuneti si posibilitatile de evolutie. Spre finalul anului 2016 sunt asteptate noi contracte, colaborari si parteneriate de lucru. Dar, ochii in patru mai ales in privinta colaborarilor cu strainii si cu partenerii aflati la distanta. Planeta Jupiter e marele benefic in casa carierei Berbecului. Satisfactiile sunt mari in primele 2 trimeste, in timp ce ultimul aduce revigorarea si reconfigurarea obiectivelor de atins. Apar noi contracte, parteneriate si aliante ce constituie avantaj pentru dvs., mai ales ca mizati pe calitate, eficienta, hotarare si ambitie. Nu aveti motive de ingrijorare in privinta banilor, insa atentie la imprumuturi, asigurari, fisc, aliante si parteneriate de lucru.

Horoscop Berbec 2016 - Sanatate

Anul 2016 pare sa fie destul de activ pentru nativii Berbec. Fiind solicitati la maxim, in fel si fel de activitati, nu ar strica sa acordati atentie asupra starii personale de sanatate. Cred ca se stie acea vorba “preventia e mama sanatatii”. Asadar, nu va neglijati si aveti grija de dvs. Daca in primele luni ale anului 2016 mizati pe forta, incepand cu luna august energia scade si chiar poate sa readuca in probleme dificile din trecut ori sa aduca in atentie noi probleme de sanatate. Mizati in mod permanent pe o alimentatie sanatoasa, miscare, odihna si relaxare, evitati excesele de orice fel si fiti precauti. Nu va fie teama de schimbari si ajustari, daca situatia o impune. Adoptati un stil echilibrat de viata si o dieta corecta. In a doua jumatate anului, datorita ritmului alert de viata/a repezelii in actiunii, sunt posibile migrene, accidentari si fluctuatii de tensiune arteriala. Incercati sa va stapaniti pornirile, sa va gestionati energia si starile de nervozitate. Canalizati-va energia in mod productiv, nu tineti cont la orice vorba a celor din jur. Informati-va corect, analizati lucrurile atent si abia apoi actionati. Orice irascibilitate aduce neplaceri in privinta sanatatii si a bunastarii dvs. fizice si mentale. Abordati lucruile cu incredere si calm, ghidati-va dupa o filozofie de viata sanatoasa si prospera, ganditi pozitiv si pastrati echilibrul emotional, mai ales ca beneficiati de prezenta favorabila a planetelor Jupiter, Saturn si Neptun.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: