Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator noiembrie 2015

Vineri, 09 Octombrie 2015 22:37

Horoscop Sagetator noiembrie 2015

Horoscop Sagetator noiembrie 2015Afla horoscop Sagetator noiembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator noiembrie 2015 - Dragoste

Luna noiembrie 2015 sta sub semnul dualului si a introspectiei interioare pentru nativii Sagetator. Va confruntati cu momente decisive. Trebuie sa alegeti intre vechi si nou, intre cine ramane si cine pleaca din viata dvs. si relatiile voastre de dragoste. Analizati bine inainte de a lua decizii si nu va angajati in situatii pe care considerati ca nu le puteti duce la bun sfarsit. Emotia e mare, iar trairile interioare sunt profunde. Daca va aflati intr-o relatie, va bucurati de sustinere din partea partenerei/partenerului de viata. Daca sunteti singuri, sansa de a intalni perechea potrivita e mare.

Horoscop Sagetator noiembrie 2015 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2015 lucrurile se misca incet, insa cu succes. Energia si elanul tineresc revin in a doua jumatate a lunii, cand nimic nu va sta in cale. Pentru reusita si atingerea obiectivelor, sunteti in stare sa mutati chiar si muntii din loc. Eforturile de compromis par sa dea roade, deci bucurati-va. Prezenta lui Venus favorizeaza extinderea relatiilor sociale si posibilitatile de a fi remarcati, de a evolua in cariera. Ambitiile personale si vointa de care dati dovada vor decide progresul in cariera. Daca simtiti nevoia unor sfaturi din partea celor din jur nu ezitati sa le solicitati, tineti cont de ele, insa urmati constiinta voastra si simtamintele interioare.

Horoscop Sagetator noiembrie 2015 - Sanatate

Luna noiembrie 2015 pare sa fie de bun augur in privinta starii de sanatate pentru nativii Sagetator. Evident, trebuie sa mizati pe echilibru si stil de viata sanatos. In cazul existentei unor probleme de sanatate, e necesar sa tineti cont de prescriptiile medicale si formele de tratament recomandate. De asemenea, nu strica sa petreceti timpul liber alaturi de familie si prieteni, sa socializati, sa intreprindeti actiuni care va destind si va aduc zambetul pe buze. De asemenea, acordati timp pentru odihna si nu ar strica sa consumati alimente bogate in proteine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: