Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn noiembrie 2015

Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 22:39

Horoscop Capricorn noiembrie 2015

Horoscop Capricorn noiembrie 2015Afla horoscop Capricorn noiembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn noiembrie 2015 - Dragoste

Luna noiembrie 2015 pare sa fie putin tensionata pentru nativii Capricorn, manifestand o stare de neliniste. Astfel, pot surveni anumite neintelegeri cu cei apropiati: familie ori perechea de viata. Incercati sa aveti incredere in dvs. si tratati lucrurile cu rabdare, calm si bunavointa. Nu fiti severi, nu exagerati, evitati conflictele si eliminati orice fel de actiune care va blocheaza. Aveti de lucru in vederea atingerii obiectivelor si de a deveni persoana care v-ati dori sa fiti. Cert e faptul ca ati ajuns la o concluzie: nu puteti schimba lumea, insa va puteti adaptati la aceasta. Pentru indragostiti, sansa de stabilizare si oficializarea unei relatii serioase – logodna, casatorie e mare. Pentru cei singuri, relatiile romantice sunt realizate cu ajutorul unor prieteni si contacte sociale.

Horoscop Capricorn noiembrie 2015 - Cariera si bani

Luna noiembrie 2015 pare sa fie destul de activa in plan profesional. Cariera e in centrul atentiei pe intreaga perioada a lunii. Sunteti implicati efectiv in activitati de tot felul, oferindu-va sprijinul, ideile si angajamentul profesional. Punctele forte ale acestei luni par sa fie independenta si determinarea in activitate. Munciti mult si va stabiliti planul de actiune minutos si eficient, reusind sa dati dovada de stapanire de sine. Evident, sansele de reusita va surad, iar succesul e aproape. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, insa mare atentie la modul de gestionare a banilor. Raportati-va doar la ceea ce e util si necesar.

Horoscop Capricorn noiembrie 2015 - Sanatate

Vorbim despre o luna noiembrie 2015 oscilanta din punct de vedere al starii de sanatate pentru nativii Capricorn. Majoritatea inconvenientelor survin din cauza starii agitate in care va aflati. Asadar, evitati situatiile stresante, incercati sa va pastrati calmul indiferent de imprejurari si totul va decurge bine. In situatia in care suferiti de anumite afectiuni cronice, mai ales de natura reumatica, va recomandam sa efectuati un control medical de rutina. Acordati timp pentru tratament si chiar ati putea lua o pauza pentru odihna si relaxare. De asemenea, adoptati un stil alimentar sanatos. Nu in ultimul rand, nu uitati de exercitiul fizic si miscarea in aer liber.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: