Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni aprilie 2015

Marţi, 10 Martie 2015 01:04

Horoscop Gemeni aprilie 2015

 

Horoscop Gemeni aprilie 2015Afla horoscop Gemeni aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni aprilie 2015 - Dragoste

Nostalgia primaverii pune stapanire si pe voi. La inceputul lunii aprilie veti fi asemeni acesteia, uneori mohorati si tristi, alteori senini si fericiti. Un amalgam de sentimente si trairi. Aceste schimbari bruste ale starii de spirit vor pune uneori in dificultate si partenereul de viata care nu va mai stii “cum sa va ia”. Odata cu intrarea lui Venus in Gemeni pe 11 aprilie 2015 iubirea va ocupa locul central in viata voastra. Toate actiunile voastre vor avea ca motor si ca scop final bunastarea familiei. Relatia de cuplu va inflori si veti trai momente cu adevarat speciale. Veti iesi mai mult, veti comunica mai eficient si veti iubi mai intens. Si pentru nativii Gemeni singuri aceasta conjunctura astrala poate fi un bun moment de a intalni pe cineva alaturi de care sa construiasca o relatie cu mari sanse de reusita pe termen lung.   

 

Horoscop Gemeni aprilie 2015 - Cariera si bani

La inceputul lunii aprilie 2015 pe plan profesional lucrurile nu par sa fie tocmai in regula. Sunt sanse sa aveti mici conflicte cu membrii echipei in care lucrati sau chiar cu superiorii vostri. Toate aceste sicanari isi vor pune amprenta asupra randamentului vostru si asupra starii psihice. Recomandarea noastra ar fi aceea de a nu da amploare micilor neintelegeri si de a va focusa pe ceea ce aveti de facut. Si cei cu afaceri personale vor traversa o perioada mai stresanta si vor avea sentimentul ca norocul le fuge printre degete. Nu intrati in panica, este doar o scurta perioada mai nefasta care va lua sfarsit odata cu sextilul dintre Venus si Uranus de pe 26 aprilie 2015. Tot incepand cu acest moment se vor mai linisti lucrurile si pentru cei care lucreaza in sistemul privat sau de stat. Bani suplimentari nu prea se arata la orizont. Va trebui sa va bazati doar pe castigurile obisnuite si sa va dramuiti cheltuielile.

 

Horoscop Gemeni aprilie 2015 - Sanatate

In prima parte a lunii ca urmare a stresului de la serviciu veti fi mai irascibili si veti reactiona mai impulsiv. Incercati sa lasati problemele de la serviciu acolo si sa nu le “aduceti” si acasa. Spre finalul lunii lucrurile se mai linistesc iar faptul ca partenerul de viata va este alaturi si va acorda sprijinul lui va ajuta sa va reechilibrati. Si prezenta planetei Venus va va ajuta si va determina sa fiti mai toleranti si mai calmi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: