Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni aprilie 2018

Luni, 05 Martie 2018 22:49

Horoscop Gemeni aprilie 2018

Horoscop Gemeni aprilie 2018Afla horoscop Gemeni aprilie 2018. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2018 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni aprilie 2018 - Dragoste

Luna aprilie 2018 aduce o doza de ratiune destul de mare in plan relational datorita influentelor survenite din partea planetelor Marte si Venus. Sunteti destul de reci, din punct de vedere emotional, si nu va exteriorizati sentimentele pe care le nutriti pentru perechea dvs. Aveti noroc insa ca aveti alaturi oameni dragi care va inteleg si va sustin neconditionat. Totusi, nu depasiti limita de confort si nu fortati lucrurile. Evitati tensiunile de orice fel, conversatiile in contradictoriu si discutiile aprinse. Daca simtiti ca nu aveti control asupra situatiei, e mai bine sa va retrageti si sa va vedeti de treaba. Acceptati ceea ce vi se ofera, fiti rabdatori si nu va angrenati in discutii ce creaza neplaceri. Adesea, aceastea duc doar la situatii stresante si jigniri, iar mai apoi sa va para rau ca v-ati lasat dusi de val. Luati totul usor, cu calm si cu o stare usoara de umor.

Horoscop Gemeni aprilie 2018 - Cariera si bani

In luna aprilie 2018 munciti destul de mult, insa spre final de luna, puteti concluziona ca a fost benefica si prospera. Norocul va surade, mai ales spre finalul perioadei, gratie influentelor ce survin din partea Soarelui si a planetei Mercur. Fiti increzatori in fortele proprii si nu fortati lucrurile. Lasati ca lucrurile sa curga normal si veti constata ca totul e in sprijinul dvs., urmand o traiectorie clara, ascendenta, evolutiva in plan profesional. Sefii va sustin neconditionat, colegii si membrii echipei va sunt alaturi, bucurandu-va de sustinere, popularitate si respect. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Fiti totusi cumpatati in cheltuieli si feriti-va de imprumuturi.

Horoscop Gemeni aprilie 2018 - Sanatate

Se pare ca in luna aprilie 2018 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna, insa nu trebuie sa exagerati cu nimic. Spre binele dvs., incercati sa recurgeti la un stil de viata cat mai echilibrat, cu tot ceea ce inseamna: alimentatie sanatoasa, practicarea unui sport, acordarea de timp liber, pentru odihna si relaxare. Totusi, in cazul aparitiei unor neplaceri si inconveniente de sanatate, nu ezitati sa apelati la sprijin specializat. E mai bine sa preintampinati, decat sa rezolvati. Stiti cum se spune, paza buna trece primejdia rea. Asadar, daca situatia o impune, apelati la unele analize si control medical specializat. In rest, fiti optimisti si incercati sa fiti mai draguti cu cei dragi si persoana iubita. Indiferent de orice, ei sunt cei ce va stau alaturi, la bine si la rau!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: