Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Cele mai frumoase felicitari mesaje si urari pentru Anul Nou 2015

Duminică, 28 Decembrie 2014 01:13

Cele mai frumoase felicitari, mesaje si urari pentru Anul Nou 2015

Cele mai frumoase felicitari mesaje si urari pentru Anul NouPentru ca anul 2015 se apropie cu pasi repezi, e momentul sa ne amintim de cei dragi si sa le transmitem mesaje si urari de Anul Nou si Revelion. Cu siguranta familia, rudele, prietenii, colegii, cunostintele se vor bucura de gandurile voastre bune transmise cu aceasta ocazie. Iata o selectie cu cele mai frumoase felicitari, mesaje si urari de Anul Nou 2015 de transmis prin SMS si pe internet.

Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. La multi ani 2015!

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La multi ani 2015!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-anul-nou/felicitari-anul-nou.jpg

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2015! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si ceva fericire! La multi ani 2015!

Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume! La multi ani 2015!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/felicitari-revelion-anul-nou/la-multi-ani-fericiti.jpg

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. La multi ani 2015!

Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou 2015 exceptional! La multi ani 2015!

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2015 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani 2015!

http://www.interferente.ro/images/stories/iarna/felicitari-animate-pentru-revelion-si-anul-nou/felicitari-animate-de-anul-nou.gif

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar urarile mele calduroase sunt pentru totdeauna! La multi ani 2015!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou 2015 fericit!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani 2015!

http://www.interferente.ro/images/stories/iarna/felicitari-animate-pentru-revelion-si-anul-nou/felicitari-animate-de-revelion-si-anul-nou.gif

Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima. La multi ani 2015!

Fie ca anul care incepe sa ti astearna in cale, poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi! La multi ani 2015!

http://www.interferente.ro/images/stories//iarna/anul-nou-revelion/an-nou-cu-fericire.jpg

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an 2015 minunat!

Un batranel cu chipul drag va veni la voi in prag. Sa nu-l goniti, e Mos Ajun si va aduce un an mai bun! La multi ani 2015!