Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti aprilie 2014

Duminică, 30 Martie 2014 13:22

Horoscop Pesti aprilie 2014

 

Horoscop Pesti aprilie 2014Afla horoscop Pesti aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti aprilie 2014 - Dragoste

Incepand cu 5 aprilie 2014 Venus va favorizeaza, aducand buna dispozitie, armonie, iubire, noroc, senzualitate, putere de seductie uriasa, s.a.m.d. Daca sunteti intr-o relatie, veti avea parte de zile incantatoare, pline de tandrete si dragoste. Daca sunteti singuri, totul se rezolva de la sine. E perioada cea mai benefica si aveti foarte mari sanse sa intalniti pe cineva. Chiar pot sa apara multe oferte si trebuie sa alegeti ...

 

Horoscop Pesti aprilie 2014 - Cariera si bani

In planul carierei, luna aprilie 2014 aduce doar prosperitate gratie prezentei lui Venus si Jupiter. Veti avea succes si multe realizari. Se ivesc diverse oportunitati care va privilegiaza pe timp mai indelungat. Tot ce intreprindeti acum are sorti de izbanda. Nimic nu va sta in cale, totul merge ca pe roate, iar castigurile sunt pe masura. Castigati mai mult decat de obicei, plus ca reusiti sa beneficiati de multe alte avantaje materiale ori cadouri. Totusi, nu exagerati cu cheltuielile si nu riscati, caci ati putea avea surprize.

 

Horoscop Pesti aprilie 2014 - Sanatate

Sunteti intr-o forma fizica si psihica de invidiat in acesta luna. Toate astrele va protejeaza, iar dvs. radiati si aveti o pofta de viata de zile mari. Atentie la alimentatie, nu exagerati, consumati produsele culinare cu moderatie. Chiar daca va simtiti bine si aveti alte prioritati, ar fi bine sa faceti putina miscare. Nu va strica cateva exercitii fizice, mersul pe jos, plimbarile in aer liber.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: