Interferente.ro Lifestyle Retete Varza murata bicolor

Luni, 14 Septembrie 2015 00:12

Varza murata bicolor

Varza murata bicolorE toamna si gospodinele pregatesc camara de iarna cu muraturi, compoturi, etc. Dorim sa va prezentam in acest articol reteta noastra pentru varza murata bicolor (varza alba si varza rosie). Varza murata bicolor se pastreaza foarte bine la racoare si e servita la mancare de cartofi, friptura de porc, cartofi prajiti sau alte mancaruri din carne.

Pentru acest produs e necesar sa achizitionati urmatoarele ingrediente:

· varza rosie

· varza alba

· marar

· seminte de chimen

· cimbru

· legume la alegere: ardei, conopida, sfecla, morcov

Modul de preparare e simplu. Pentru inceput, veti curata si veti spala legumele. Nu uitati sa pastrati la indemana cateva frunze mari de varza. Taiati varza rosie si varza alba in fasii subtiri si puneti-le separat, in doua castroane de bucatarie.

E necesar sa pregatiti o oala mare pentru amestec. Spalati-o bine si stergeti-o cu un servetel uscat. Pe fundul ei veti pune circa 4 centimetri de varza tocata rosie, o veti presa cu mana si veti adauga condimentele dorite (aproximativ o jumatate de lingura la o varza). Peste condimente veti adauga al doilea strat de varza tocata - de aceasta data varza alba. Presarati ca si la primul strat condimente, lasati 5 minute si apoi amestecati toata cantitatea de varza din oala cu mana.

Inainte de a pune continutul in borcane, sfatul nostru este sa gustati pentru a sti daca mai e nevoie de condimente. Se stie prea bine, gusturile difera, astfel incat puteti pune exact condimentele care va plac. Acoperiti compozitia cu frunzele de varza puse deoparte la inceput.

Borcanele le acoperiti cu o farfurie si le asezati intr-un loc racoros. Peste doua zile veti da la o parte farfuria, gustati varza si indepartati spuma formata deasupra …


Related news items:
Newer news items:
Older news items: