Interferente.ro Lifestyle Retete Rulouri din carne de porc umplute cu creier

Luni, 21 Decembrie 2015 01:19

Rulouri din carne de porc umplute cu creier

Rulouri din carne de porc umplute cu creierVa prezentam o reteta pentru rulouri din carne de porc umplute cu creier.

Pentru prepararea rulourilor aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

· 750 g carne de porc

· 350 g de creier

· 30 g faina

· 4 oua

· 100 g pesmet

· 100 g ceapa

· sare

· piper

Avand la indemana aceste ingrediente, va puteti apuca de treaba. Iata modul de preparare:

· Carnea se taie felii, se bate si i se pune sare. Creierul de lasa sa stea in apa rece timp de doua ore pentru a se dizolva sangele, se curata de pielite, se fierbe circa 20 de minute in apa cu sare, se scurge si se toaca marunt cu un cutit.

· Ceapa se toaca si se caleste in ulei, se adauga creierul si se calesc impreuna circa 10 minute. Se lasa sa se raceasca, se pune sare si piper, se adauga 2 oua si se amesteca bine.

· Cu aceasta compozitie se umple feliile de carne, se rueaza, se fixeaza pe scobitori, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.

· Se servesc cu garnitura de legume si salate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: