Interferente.ro Lifestyle Moda - fashion tendinte culori primavara vara 2013 femei

Miercuri, 03 Octombrie 2012 23:14

Tendinte culori primavara - vara 2013 femei

 

Pentru sezonul primavara-vara 2013, designerii de la Pantone, au ales o paleta de culori care imbina nuantele dinamice cu cele neutre pentru a crea un echilibru armonios. Ele permit sa creati combinatii unice, confera versatilitate si confort, dar in acelasi timp va ofera si ocazia de a fi privite cu admiratie.

 

In primavara 2013 vor prevala nuantele de verde. La fel ca primele semne ale primaverii, lastarii fragezi, Tender Shoots, un vibrant galben-verzui, este revigorant, activ si vesel, in timp ce Grayed Jade, un verde subtil, discret, cu o tenta de gri, aduce o stare de liniste si odihna. Sofisticatul Emerald, un verde plin de viata, radiant, inspira intelegere, claritate si pofta de viata. Toate aceste nuante, combinate, pot crea un outfit de mare efect.

 

Exoticul African Violet este o culoare declaratie care aduce o nota speciala in paleta de culori ale noului sezon, cum face de obicei purpuriul si se preteaza la o gama larga de combinatii neasteptate. In asociere cu exuberantul Poppy Red, o nuanta seducatoare, senzuala si festiva poate arata incredibil.

 

Nectarine, un portocaliu stralucitor, efervescent, culoarea portocalei cu o nuanta de corali, ofera o explozie de culoare. In acelasi timp, Lemon Zest aduce o nota de prospetime si sclipiri galben verzui.

 

Blue Dusk ofera un sentiment de liniste, asemanator culorii complementare Grayes Jade. Acestea sunt culorile neutre ale noului sezon. Pentru un amestec nesteptat puteti combina Blue Dusk cu intensul Nectarine. O nuanta neutra, luminoasa si aerisita, Linen, aduce o nota de nuditate si este un must have in primavara si vara anului 2013. Incercati sa o asociati cu Grayed Jade sau Dusk Blue.

 

Monaco Blue este o nuanta clasica, care confera stabilitate si profunzime. Combinati Monaco Blue cu Poppy Red si Linen, sau cu Emerald pentru un look fresh.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: