Interferente.ro Descopera Stiinta si tehnica Preocupari ale stiintei si calea spre tineretea vesnica

Marţi, 28 Februarie 2017 22:37

Preocupari ale stiintei si calea spre tineretea vesnica

Preocupari ale stiintei si calea spre tineretea vesnicaExista diverse maniere de a celebra si elogia amintirea marelui Goethe: spre exemplu, daca ne-am gandi la tineretea recastigata de Faust, - reintinerirea sa, - acest miracol dulce-amar, indirect ne-ar veni in gand numele de Voronoff si Javorsky.

Nu trebuie imaginati, ca Mefisto, traind intre cer si infern, inconjurati de simulacra de magie neagra, alba, sau de alte culori. Timpul miracolelor n-a trecut, persista inca, insa posibilitatile omului s-au sporit, sperantel enesigure s-au concretizat si asipratiile cele mai indraznete au iesit din cadrul imposibilitatii.

Astfel, intinerirea, regenerarea organismului, este fapt indeplinit!

Gandindu-ne, spre exemplu, la injectiile de “plasma sanguina” ale doctorului Javorsky ne putem intreba daca acest recurs la energie vitala a unui “donator” nu prezinta si primejdii.

Un raspuns indirect a fost elaborat de doctoral Muttermilch, de la Institutul Pasteur din Paris.

Se stie ca intotdeauna lucrarile dezinteresate ale savantilor, efectuate in obscuritate, gasesc aplicatii in viata noastra zilnica. Textul clar si formal elaborat de catre acest savant si comunicat Societatii de Dermatologie a adus mijlocul de a “steriliza” sangele in vederea micilor transfuzii.

Este inutil de a prezenta pe doctorul Javorsky, tatal acestei miraculoase si simple metode de regenerare a sangelui. Renumele acestui “luptator” n-a fost dedicat in exclusivitate succeselor rasunatoare ale metodelor sale de scriitor si filozof.

Nu intinerim intotdeauna, insa luptam in cea mai mare parte a timpului, cu raul batranetii, spune d-sa. Oboselile, slabiciunile, deprimarile, anemiile, neputintele (morale sifizice), toti ce vor sa le invinga sa se dedice tratamentului nostru/ in cativa ani, oricine isi va putea face cura sa de intinerire atat de simplu, atat de normal, ca si o cura termala. Vizitarea specialistului nu va avea alt scop decat abaterea de la un eventual abuz cu accelerarea acestei cure. A intineri inseamna a acumula noi forte, noi ani, antren si veselie, memorie si vitalitate.

Bine, dar cand se impune tratamentul?

Cand primele simptome de senilitate se anunta: scaderea vederii, auzului, oboseala cerebral, slabirea memoriei, hipertensiunea, insomniile, digestiilelente, asthenia, pesimismulsi impotent sexuala.

Tratamentul dvs. este greu de urmat?

Nimic mai lesne. Este fara vreun inconvenient, fara contraindicatii si fara reactii. Clientii mei, industriasii, actritele, lucratorii, etc. isi urmeaza viata obisnuita fara nicio schimbare cat de mica. Odata analizele si reactiile facute, pacientii nu au de facut decat niste mici vizite la cabinetul meu medical, unde le indic si administrez tratamentul si apoi pleaca la slujbele lor.

Si acest tratament reuseste intotdeauna?

Cunosti vreun tratament in lume cu reusita totdeauna sigura? Lucrul acesta nu exista in medicina.

Nu ajunge sa fii numai decat batran, ca sa intineresti. D-ta aduci in propriul d-tale corp un factor personal, care este pentru altii un element necunoscut. De aceea tratamentul administrat la zece persoane, aceleasi fiind, da zece rezultate diferite. Cateodata acest rezultat depaseste toate asteptarile. Fiintele nu sunt numai intinerite, ci mai mult: un bolnav afirma ca a fost vindecat de surzenie, un altul, ca vocea i-a revenit recent, in timp ce un venerabil batran de 72 ani a fascinat prin “plongeurile” sale, la Cannes, pe toti amicii sai …

“Extragem dintr-un subiect uman, tanar si sanatos, o cantitate mica de sange.

Siringa ce serveste la extragere contine deja o besica speciala in care se afla doua substante diferite, una impiedicand coagularea sangelui, alta care lucreaza ca microbicid.

Apoi, tubul continand sangele astfel tratat este impins impreuna cu plasma, prin injective, bolnavului.

Este prea lung de explicat procesul fiziologic ce are loc si cat de intens se supravegheaza acesta de catre laboratoarele mele … Un lucru care cere iar o grija si dexteritate desavarsita, este alegerea tinerelor donatoare sau donator de sange, care trebuie sa fie completamente sanatosi si conformanta sangelui trebuie sa coincida cu aceea a pacientilor, caci este stiut, ca sangele n-are la toti indivizii aceeasi conformatie, ci este impartit pe familii – grupuri sanguine – si se risca chiar omorarea individului, daca se introduce in sangele lui sangele unui individ, care face parte din alta categorie decat a sa …

Intregul tratament dureaza aproximativ patru saptamani si sunt foarte mahnit ca aceasta cura de regenerare ramane inaccesibila pentru pungile mai sarace …”

Noua descoperire a doctorului Javorsky, reintinerirea prin “plasma sanguina”, este intr-adevar o victorie a stiintei, care a izbutit si de asta data sa smulga inca un secret vital din nenumaratele de acest fel pe care le incatuseaza din spirit de grozav egoism Natura si sa-l dea spre deplina folosire Vietii.

In acest domeniu chirurgia estetica s-a dovedit o salvare de moment, insa intinerirea prin “plasma sanguina” este o revolutie a tuturor asteptarilor! …


Newer news items:
Older news items: