Poezii
Joi, 19 Martie 2015 01:21
Poezii cu si despre iubirePoezii cu si despre iubire   Iubirea, sentimentul care iti da aripi, iti face inima sa vibreze si sufletul sa cante. Poezii, versuri despre iubire scrise de Katy Serban, Liviu Ceava si Ioan Glogor Stropita.   Dragoste – Tu! Katy Serban

In inimi [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Marţi, 17 Martie 2015 01:12
Despre iubire si iarna poeziiDespre iubire si iarna - poezii   Poezii, versuri despre iubire si iarna scrise de Alexandra Mihalache si Georgeta Minodora Resteman.   Sonnet XII de Alexandra Mihalache

Ma descopar viu sub promoroaca
Prin iarna care umbrele-si desarta,
Sculptand in stanci neintinata arta
Tivesc culori ce timpul l [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Vineri, 13 Martie 2015 23:27
Despre Primavara altfel poeziiDespre Primavara altfel - poezii   Cu si despre primavara, sentimente si Divinitate, versuri superbe scrise de Georgeta Minodora Resteman: Mi-e dor nebun, nebun de primavara si (Re)nastere.

 

Mi-e dor nebun, nebun de primavara

Mi-e dor nebun, nebun de primavara
Din iarna mea ciudata-as vrea sa f [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Marţi, 03 Martie 2015 00:13
Primavara in viiPrimavara in vii   Va oferim spre lectura poeziaPrimavara in vii” scrisa de Costin Faget.   Se-arata primavara pe drumul dintre vii ... Si cum paseste-ncet pe pustiita cale, Intampina izborul pierdut pe stramta vale, Fantana parasita si cramele pustii.

Citeşte mai mult...
 
Luni, 02 Martie 2015 15:34
De 8 Martie pentru femei poezieDe 8 Martie pentru femei - poezie O poezie urare, De 8 Martie pentru femei scrisa de Aurel Domide Santanu.

De 8 Martie Soseste martisorul cu soare la terase,
Cu zvon de primavara curand la noi in case

Vor trece prin vazduhuri intr-un maiastru zbor,
Triunghiuri vii spre Delta, cocor dupa cocor.

Citeşte mai mult...
 
Luni, 02 Martie 2015 00:21
Mama poezieMama - poezie   Va oferim spre lectura poeziaMama” scrisa de Mihai Negulescu.   Spre o vastra de lumina, Intr-o tara fara seaman – Ma vegheaza ochi senini, Ma inalta dor de mama.

Citeşte mai mult...
 
Sâmbătă, 28 Februarie 2015 00:06
Cine esti tu primavaraCine esti tu, primavara?   Va oferim spre lectura poeziaCine esti tu, primavara?” scrisa de Natalia Posa. O primavara senina si frumoasa tuturor.   Cine esti tu, primavara? Cu maini reci, cu ochii calzi? Imi pui aripi de lumina Si in cantece ma scalzi.  

Citeşte mai mult...
 
Joi, 26 Februarie 2015 01:03
Legenda Babei Dochia numita si Baba Marta in versuriLegenda Babei Dochia numita si Baba Marta in versuri   Baba Dochia, numită în Basarabia precum și în unele părți din Muntenia Baba Marta, a avut întotdeauna în jurul ei o aură de mister. Astfel s-au născut în tradiția populară o serie de legende. Una dintre acestea este cea auzită de I. C. Măldăre [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Duminică, 22 Februarie 2015 01:37
Poezii si versuri de DragobetePoezii si versuri de Dragobete   Vrei să-i spui persoanei dragi de Dragobete cât de mult o iubești? Noi îți oferim o serie de articole cu poezii și versuri de dragoste specifice sărbătorii de Dragobete. Din inimă pentru inimă, de Dragobete, pe 24 februarie, iubește Românește!    

Citeşte mai mult...
 
Marţi, 13 Ianuarie 2015 23:48
Mihai Eminescu VisMihai Eminescu - Vis   Va oferim spre lectura poeziaVis” a marelui poet Mihai Eminescu.   Plutesc pe rau – pe panza-i plana, Pe paduri vineti de cristal, In urma-mi noaptea dumbravana, Nainte-mi domnul cel regal.

Citeşte mai mult...
 
Luni, 12 Ianuarie 2015 01:56
Tamaia iubiriiTamaia iubirii   Va oferim spre lectura cateva versuri scrise de Lelita Catrina, inmanunchiate in poeziaTamaia iubirii”.   Doamne, Taie din painea Ta si azi o bucata. Si bun precum esti, Te arata, Noi am muncit pe brazda si azi ca si ieri Si suntem istoviti de puteri.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < 1 2 3 4 5 6 7 8 10 > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL