Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms urari si felicitari de iubire pentru Valentine’s Day

Marţi, 10 Februarie 2015 01:08

Mesaje sms urari si felicitari de iubire pentru Valentine’s Day

 

Una dintre zilele in care sarbatorim Ziua Indragostitilor e 14 februarie, Valentine’s Day. Legenda spune ca vorbim despre toti cei indragostiti, facandu-se referire exacta la Sfantul Valentin, cel ce a oficiat casatorii in secret, in vremea imparatului Claudius II, care a interzis legaturile cuplurilor, in dorinta acerba de a-i recruta pe barbati in serviciile militare. Valentine’s Day se sarbatoreste, in prezent, in intreaga lume, iar adevaratii indragostiti folosesc orice prilej pentru a-si face declaratii de dragoste, pentru a-si declara iubirea, pentru a-si oferi cadouri. Iata cateva mesaje, sms-uri, urari si felicitari de iubire pentru Valentine’s Day.

Tu esti lumina vietii mele. De cand te-am intalnit am inceput sa cred in miracole. Si cel mai mare miracol pe care il traiesc este iubirea noastra. Te iubesc! 

Te iubesc asa de mult incat inima mea bate odata pentru amandoi ... Ma gandesc mereu la stralucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut sa-si arate maiestria cand te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picaturi de roua pe petala unui trandafir in flacara iubirii. Te iubesc!

 

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna te iubesc, iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata! Te iubesc!

 

Ma urc pe dealul visurilor mele si acolo te gasesc pe tine. Stiu ca nimic nu impresoara linistea diminetilor sau bucuria reinvierii naturii mai mult decat o clipa de fericire alaturi de tine. Esti fericirea vietii mele!

 

Tu imi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu imi aduci doar zambete si dragoste, esti totul pentru mine si ma bucur ca Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine. Te iubesc!

 

Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna „te iubesc!” Iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

 

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea. Te iubesc cu toata fiinta mea!

 

As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste oamenii. As vrea sa iubesc ploaia, dar picaturile ei sunt mari si reci. As vrea sa te iubesc pe tine, dar poate tu n-o sa ma iubesti niciodata. Si totusi ... am sa iubesc marea si ploaia si pe tine intotdeuna!

 

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta ... Tie vreau sa iti ofer totul, pentru ca te iubesc!

 

Fiecare noapte, fiecare atingere, fiecare sarut pe care mi le-ai daruit le pretuiesc mai mult decat propria-mi viata! Ma pierd in cuvinte si in ceea ce nu se poate numi dragoste pentru ca este mult mai mult decat atat: tu esti speranta mea de a trai! Te iubesc!

 

Daca ai putea sa simti cum bate inima mea de fiecare data cand iti aud vocea, ai simti si tu ca locul tau este langa mine si nu atat de departe. Abia astept sa te strang din nou in brate! Tot ce pot sa imi doresc este sa te am din nou langa mine. Te iubesc!

 

Esti iubirea vietii mele, Soarele si Dimineata mea. Ador sa te vad cand zambesti, ador sa te vad cum razi, ador sa te vad alaturi de mine. Te iubesc!

 

Atunci cand soarele si luna se vor intalni, atunci cand stelele vor cadea, atunci cand oceanul va lua foc, atunci si eu te voi uita. Te iubesc, dragostea mea!

 

Dragostea nu te intreaba, ea deschide usa sufletului, pune stapanire pe inima ta si tie nu-ti ramane decat sa te conformezi noilor reguli. Eu m-am conformat, tu ce mai astepti?

 

Hai sa impartim lumea: marea tie si valurile mie, cerul tie si stelele mie, soarele tie si lumina mie, dar mai bine…totul tie si tu mie! Te iubesc!

 

Tu esti singurul remediu contra depresiei de luni, contra ceasurilor rele de marti, contra ghinionului zilei de 13, contra tuturor relelor ... asa ca nu imi mai trebuie alt motiv pentru a-ti spune ca tu esti dragostea vietii mele. Te iubesc!

 

Vreau sa privim impreuna cum infloreste primul ghiocel, vreau sa simtim impreuna caldura primei raze de soare primavaratic, vreau sa ne bucuram impreuna de aroma narciselor inflorite. Vreau sa imi petrec viata alaturi de tine. Te iubesc!

Daca ai fi o floare eu as fi vantul, ploaia si lumina. Daca ai fi o stea eu as fi noaptea eterna. Daca ai fi ocean eu as fi plaja marginita de gandurile tale. Toate acestea se datoreaza dorintei de a fi impreuna, pentru totdeauna. Te iubesc!