Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms si urari de felicitare pentru Sfanta Maria

Duminică, 08 Septembrie 2013 04:10

Mesaje, sms si urari de felicitare pentru Sfanta Maria

 

Pe 8 septembrie e sarbatoare. E Sfanta Maria Mica, prilej cu care poti transmite cunostintelor ce poarta nume precum Maria, Marian, Marin, Mara, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Marita, Mariuca, Mia sau Mioara, etc. gandurile tale bune prin mesaje, sms si urari de felicitare.

 

De Sfanta Maria sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea. La multi ani!

Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, un om mai bun. La multi ani!

Fie ca spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfanta Maria cat mai frumoasa!

La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!


De Sfanta Maria, zi de mare sarbatoare, cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. La multi ani!

 

Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti. Numai bine si la multi ani de Sfanta Maria!

 

Azi, de ziua numelui, iti doresc fericire, sanatate, bucurii si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

 

Cu ocazia sarbatoririi numelui primeste un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe impliniri si realizari alaturi de cei dragi. La multi ani!

 

Cu ocazia acestei sfinte sarbatori, primeste cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. La Multi Ani!

 

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala! Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si cat mai multe bucurii!

 

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, iar ceea ce iti doresti sa se implineasca! La multi ani, Maria!

 

Cu ocazia acestei zile iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfanta Maria!

 

Fie ca lumina Sfintei Marii sa iti lumineze vieta si mintea mereu! La multi ani! 

 

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

 

Sfanta Fecioara, caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor! La multi ani!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: