Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si smsuri de Halloween

Miercuri, 23 Octombrie 2013 16:26

Mesaje si sms-uri de Halloween

 

E Halloween, noaptea tenebrelor si a farselor infricosatoare! Va oferim o colectie de mesaje si sms-uri de Halloween de unde va puteti inspira pentru a crea un mesaj original de Halloween. De asemenea, puteti posta un mesaj special de Halloween ca status pe messenger, facebook, twitter sau alta retea de socializare.

 

Bau! … sa ai o noapte de groaza, care sa te tina treaz/a!

 

Cine bate la usa mea? Admit ca sunt tare speriat! Deschid usor si o vrajitoare imi apare in cale! Have a freaky Halloween!

 

 

De Halloween o sa te bantui mai mult ca niciodata! Voi fi mereu pe urmele tale si vai de tine daca te uiti dupa alte vrajitoare. Te voi chinui toata viata!

 

De Halloween, va rugam sa nu ne speriati prea tare ... Happy Halloween!

 

Fie ca acest Halloween sa fie mai stralucitor ca niciodata, sa-ti aduca bucurie si multe farse infricosator de haioase. Happy Halloween!

 

In noaptea de Halloween sa ai o vrajitoare la fereastra, un monstru la usa, un dovleac infricosator pe masa si multi scheleti prin casa! Have a scary Halloween!

 

In seara de Halloween nu uita: sa lasi intotdeaua pe altcineva sa deschida usa, sa nu gusti niciodata primul din mancare si sub nici o forma sa nu deschizi dulapul.

 

Iti doresc sa-ti faca dezastru in casa invitatii care iti calca pragul casei si sa te distrezi monstruos de bine in preajma prietenilor!

 

Iti doresc un Scarry Halloween!

 

Ma bantui in fiecare noapte, la fel ca o fantoma, deci ma gandesc sa te cer in noaptea de Halloween, caci esti tare draguta fantomita mea si vreau sa-mi petrec viata cu tine! Sa avem un Halloween fericit!

 

Sa ai un Halloween fain, fara spirite rele care sa te bantuie.

 

Sper ca aceasta zi sa fie pentru tine, inspiratie pentru scriitori de horror.

 

Stiu ce ai facut vara trecuta. Asa ca, in seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!

 

Sunt cel mai groaznic cosmar al tau .... nu ma deranja ca te voi bantui cu dragostea mea toata viata!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: