Interferente.ro Lifestyle Dragoste si sex Masa festiva si romantica de Ziua Indragostitilor

Miercuri, 04 Februarie 2015 01:17

Masa festiva si romantica de Ziua Indragostitilor

Masa festiva si romantica de Ziua IndragostitilorTraim intr-o lume extrem de agitata. Ne plangem mereu ca nu avem timp, ca facem totul pe fuga. E o lume nebuna in care actionam pe masura: ne iubim pe fuga, mancam pe fuga, uitand adesea de noi. Dar, e timpul sa ne oprim din cand in cand din agitatia si goana zilnica, acordandu-ne timp pentru iubire, respectiv: oferind clipe unice, stand fata in fata unul cu altul (el si ea), la o masa frumos aranjata si plina de bunatati.

Succesul unei cine romantice depinde nu numai de bucatele preparate, ci si de felul in care aranjezi masa. Iata cateva sugestii pentru ca totul sa fie perfect:

·         Fata de masa poate sa fie alba. Daca preferati ceva modern, puteti apela la o fata de masa de culoare rosie sau albastru inchis.

·         Paharele trebuie sa faca parte din acelasi serviciu, astfel incat sa nu faca nota discordanta cu aranjamentul.

·         Recurgeti la flori si lumanari, vorbim doar despre o cina festiva romantica. Aveti grija ca aranjamentul floral sa nu devina un obstacol intre voi, astfel incat sa fiti nevoiti sa va aplecati intr-o parte ca sa va vedeti. Ideal ar fi un fir de trandafir (simbol al zilei indragostitilor), pus intr-o vaza delicata sau un buchetel de flori, asezate intr-o vaza joasa. In ceea ce privesc lumanarile, mare grija la culoarea acestora – sa se asorteze cu farfuriile.

·         Nu puneti pe masa decat ceea ce intrebuintati imediat. De exemplu, solnita, recipientul pentru otet, piper, mustar, smantana, le veti aduce doar atunci cand aveti nevoie de ele.

·         Desi nu e politicos sa folositi scobitori in timpul mesei, acestea trebuie sa fie puse la vedere, in caz de nevoie.

·         Nu va repeziti sa puneti bautura in pahare. Asta e treaba barbatului.

·         Evident, trebuie sa ascultati muzica, ca sa evitati mononia. E preferabil sa ascultati muzica voastra preferata. De asemenea, puteti inveseli atmosfera cu mici suprize: biletele cu declaratii de dragoste haioase ascunse sub servetel.

Si, nu in ultimul rand, retineti ca o cina festiva si romantica poate fi inceputul unei seri de neuitat ...


Related news items:
Newer news items:
Older news items: