Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori La multi ani de Sf Gheorghe si felicitari

Vineri, 22 Aprilie 2016 00:11

La multi ani de Sf. Gheorghe si felicitari

An de an, pe 23 aprilie crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe. Sf. Gheorghe este unul dintre cele mai importante figuri ale religiei crestine. Nu uitati de cei ce poarta acest nume sfant sau derivate ale acestuia. Transmiteti-le gandurile voastre bune, insotite de o felicitare. Iata cateva mesaje si felicitari de la multi ani de Sf. Gheorghe.


Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani de Sf. Gheorghe!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La multi ani de Sf. Gheorghe, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti alaturi cei dragi!


Iti urez “La multi ani!” pentru ca porti acest nume si fie ca Sf. Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si numai bucurii si liniste interioara.

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. La multi ani de Sf. Gheorghe!


Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani de Sf. Gheorghe!

De Sf. Gheorghe, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: