Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator septembrie 2015

Vineri, 21 August 2015 00:12

Horoscop Varsator septembrie 2015

Horoscop Varsator septembrie 2015Afla horoscop Varsator septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator septembrie 2015 - Dragoste

In luna septembrie 2015 lucrurile incep sa se limpezeasca caci Venus isi reia mersul direct in casa cuplului Varsatorului. Stiti ce vreti, va faceti planuri, astfel ca rezultatele vor fi favorabile. In aceasta luna influente survin si din partea planetei Marte. In mare parte, veti manifesta predispozitii pentru o relatie pasionala, plina de emotie si sentiment. De multe ori va manifestati intr-un mod furtunos, fara sa tineti cont de reguli, pareri si logica. Cand va doriti ceva, actionati fara sa stati pe ganduri si ati face totul pentru a va implini dorintele. Dar, un asemenea comportament vulcanic si excesiv poate sa conduca si la imprudente, asadar, atentie!

Horoscop Varsator septembrie 2015 - Cariera si bani

Incepand cu luna septembrie 2015 lucrurile par sa se linisteasca caci Saturn paraseste casa carierei Varsatorului dupa o perioada indelungata de timp. Scapati de restrictii si presiune, astfel ca acum va puteti misca in voie, ajungand fara mari eforturi la realizari si impliniri profesionale. Nu va feriti de munca, fiind atrasi mai ales de munca de grup, colaborari si contracte ce au legatura cu mediul de afaceri. Va tenteaza activitatile aducatoare de venit, dar nu actionati impulsiv, fara sa aveti o strategie clara de lucru. Puteti castiga mult, dar la fel de bine puteti pierde, caci riscurile sunt mari. Asadar, mizati pe aspecte precum: precautie, calm si ratiune daca doriti sa atingeti succesul.

Horoscop Varsator septembrie 2015 - Sanatate

Nu trebuie sa va faceti mari probleme in privinta starii de sanatate in luna septembrie 2015. Resimtiti tensiunea si stresul din lunile trecute, insa lucrurile revin pe fagas normal si reusiti sa va relaxati. E important sa nu exagerati cu munca si sa evitati excesele de orice fel. De asemenea, ar fi bine sa acordati timp pentru odihna, sa nu va panicati si sa va pastrati calmul in orice situatie. Important e sa ajungeti la un echilibru in viata dvs. Adoptati un regim alimentar sanatos, faceti miscare, petreceti alaturi de cei dragi si nu ratati iesirile in aer liber. Unele neplaceri pot sa apara in ultima saptamana a lunii, dar cu precautie si atentie totul are rezolvare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: