Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator octombrie 2016

Joi, 15 Septembrie 2016 00:45

Horoscop Varsator octombrie 2016

Afla horoscop Varsator octombrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2016 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator octombrie 2016 - Dragoste

Se anunta o luna octombrie 2016 extrem de animata in plan sentimental. Se pare ca veti avea parte de romantism, dorinta, pasiune, emotie, sentiment, buna dispozitie, entuziasm, s.a.m.d. Evident, va plac riscurile si nu ratati nicio ocazie de iesire in doi, in cazul in care sunteti intr-o relatie. In situatia in care sunteti singuri, nu aveti motive de ingrijorare, caci va puteti indragosti si intalni jumatatea. Important e sa socializati si sa fiti deschisi provocarilor. Se pot lega prietenii in cadrul unor activitati profesionale, educative, culturale, spirituale si chiar veti pastra unele legaturi la distanta. In orice caz, manifestati preferinte spre persoanele bine situate ierarhic din punct de vedere social, ce manifesta idei indraznete si talent in domeniu.

Horoscop Varsator octombrie 2016 - Cariera si bani

In luna octombrie 2016 norocul va surade, iar sansele de reusita sunt maxime. Succesul e atins fara prea mari eforturi si, cel mai des, reusitele survin din colaborari la distanta si afaceri cu persoane din strainatate. Aveti in jur oameni de valoare, care va sustin neconditionat. Intotdeauna mizati pe intelect, dexteritate, indemanare, indrazneala, etc., ducand spre profit orice actiune demarata. In orice caz, prin toate activitatile intreprinse si abilitatile de care dati dovada reusiti sa va faceti remarcati, iar evolutia in cariera si beneficiile financiare sunt reale. Posibil sa aveti parte de unele calatorii profesionale, ce se disting prin recunostinta si profit. Financiar, astrele va surad si va bucurati de castiguri frumoase. Totusi, fiti precauti in cheltuieli si investitii.

Horoscop Varsator octombrie 2016 - Sanatate

Luna octombrie 2016 va surprinde intr-o forma fizica destul de buna. Pur si simplu, radiati de energie si optimism, ceea ce induce o stare de bine in comportamentul dvs. Va miscati rapid, dati dovada de agilitate in gandire, insa faptul ca sunteti mereu in actiune poate aduce mici probleme de sanatate. Incercati sa va linistiti, sa luati o pauza de activitate, caci nu va face bine. Pur si simplu ganditi prea mult, iar acest lucru aduce neliniste, agitatie si chiar insomnii. Incercati sa imbinati utilul cu placutul, sa va relaxati si sa va odihniti indeajuns. Nu va suprasolicitati, evitati excesele de orice fel si feriti-va pe cat e posibil de accidente in deplasare, intoxicatii si contaminari. In acest sens, ar fi bine sa fiti precauti si preventivi in miscare/deplasare, sa adoptati o dieta sanatoasa si echilibrata, sa faceti miscare si sa uitati de griji.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: