Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator octombrie 2014

Duminică, 21 Septembrie 2014 01:04

Horoscop Varsator octombrie 2014

 

Horoscop Varsator octombrie 2014Afla horoscop Varsator octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator octombrie 2014 - Dragoste

Luna octombrie 2014 pentru nativii Varsator se anunta a fi una foarte fericita. Pe plan sentimental va simtiti impliniti, partenerul va va fi aproape si va va sustine. Profitati de acest moment pentru a petrece impreuna cat mai multe clipe minunate, pline de romantism si incarcatura erotica. Viata sociala va fi si ea foarte activa. Veti iesi cu prietenii sau poate veti fugi intr-un weekend departe de rutina si uzura zilnica, intr-un colt unde sa fiti doar voi si persoana iubita. Nativii Varsator singuri sunt si ei in cautarea sufletului pereche. Astrele va surad si sunt mari sanse ca in partea a doua a lunii el sau ea sa apara de unde va asteptati mai putin. Este posibil ca reapara cineva cu care ati avut in trecut o idila. Nu va fie frica sa va implicati, conjunctura astrala este de partea voastra.

 

Horoscop Varsator octombrie 2014 - Cariera si bani

Si pe plan profesional pentru Varsatori luna octombrie 2014 este una bine aspectata. Trigonul pe care il formeaza Marte, Jupiter si Uranus va ajutati sa fiti foarte dinamici si energici. Trebuie sa puneti accentul in principal pe munca in echipa. Alaturi de acestia veti reusi sa va indepliniti toate sarcine, sa faceti fata tuturor provocarilor si cerintelor. Puteti juca foarte bine rolul de lider, de persoana care traseaza foarte lucid liniile de urmat pentru realizarea obiectivelor. Cei care au afaceri se pot baza foarte mult pe partenerii pe care ii iau. Alaturi de acestia vor lua decizii care vor influenta decisiv evolutia afacerilor pe termen mediu si lung. Si pe plan financiar va veti descurca destul de bine. Fiti insa foarte atenti la contactele pe care le aveti cu administratia fiscala, banci si alte organizatii financiare.

 

Horoscop Varsator octombrie 2014 - Sanatate

Veti avea parte de o stare a sanatatii foarte buna, veti fi activi si energici, cu un tonus fizic si psihic foarte bun. Aveti insa mare grija sa nu exagerati, stiti si voi ca tot ceea ce este prea mult strica. Ca si sfat va recomandam sa fiti foarte atenti la posibile accidente in special in preajma eclipsei de Luna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: