Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator martie 2014

Marţi, 25 Februarie 2014 02:12

Horoscop Varsator martie 2014

 

Horoscop Varsator martie 2014Afla horoscop Varsator martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator martie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de iubire in viata de cuplu. Va bucurati de armonie, fericire si bunadispozitie. Va bucurati de prezenta lui Venus si Mercur, iar acest lucru va ajuta mult. Pur si simplu radiati, atrageti atentie, va remarcati usor si seduceti fara efort. In acelasi timp, resimtiti nevoia de afectiune, tandrete si apropiere. Vi se fac declaratii si complimente, manifestati inclinatii catre placeri. Mare atentie, caci puteti cadea in pacat si reusiti cu greu sa va stapaniti de la diverse tentatii.

 

Horoscop Varsator martie 2014 - Cariera si bani

Martie 2014 pare sa fie o luna norocoasa. Lucrati cu spor si placere, iar castigurile nu se lasa asteptate. Se resimte prezenta lui Jupiter si Venus. Aveti energie, iar colegii va apreciaza, chiar apar propuneri de colaborari si noi asocieri si contracte. Gratie lui Mercur, mintea functioneaza excelent, ideile curg, va exprimati usor si reusiti sa realizati totul conform graficului si obiectivelor urmarite. Mici impedimente si greutati pot sa apara in privinta studiilor si la contractele cu redactii, institutii educative, culturale ori de cercetare. De asemenea, tratati cu precautie orice contact cu persoane la distanta, precum si deplasarile si calatoriile, deoarece pot fi aducatoare de neplaceri si incidente.

 

Horoscop Varsator martie 2014 - Sanatate

Din punct de vedere al starii de sanatate va simtiti extraordinar. Manifestati extrem de multa energie, radiati prin vitalitate si buna dispozitie, mai ales in prima jumatate a lunii martie 2014. Totusi, nu exagerati si nu scapati lucrurile de sub control. Fiti cumpatati si adoptati un stil alimentar sanatos, echilibrat, nu faceti excese, mai ales in privinta dulciurilor si a alimentelor grase si cu valoare calorica mare. Nu uitati sa faceti miscare si acordati timp pentru odihna, sa va reincarcati bateriile.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: