Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator mai 2015

Miercuri, 15 Aprilie 2015 11:52

Horoscop Varsator mai 2015

 

Horoscop Varsator mai 2015Afla horoscop Varsator mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator mai 2015 - Dragoste

Luna mai 2015 este o perioada ce sta sub semnul emotiei si a sentimentelor. Beneficiati de prezenta favorabila din partea planetei Jupiter, ceea ce aduce sansa, incredere, iubire, dorinta. Totusi, lucrurile au un trend deosebit, astfel ca nu lipsesc ciudateniile, pasiunea, senzatiile tari si incitante. Daca prima parte a lunii sta sub semnul senzualitatii si a voiosiei, a doua parte a lunii aduce dorinta de ceva nou, dorinta de cunoastere. Evident, responsabili pentru aceste aspecte sunt planetele Venus si Mercur. Dar, in aceasta luna – incepand cu 12 mai 2015 – apare ceva nou, caci planeta Marte intra in casa iubirii Varsatorului, ceea ce aduce cu sine intensitate pe toate planurile. Vorbim despre dorinte aprinse, spirit de aventura, dragoste cu nabadai, idei nebunesti si gesturi romantice amplificate.

 

Horoscop Varsator mai 2015 - Cariera si bani

Luna mai 2015 pare sa stea sub semnul succesului in planul carierei. Beneficiati de prezenta deosebita a planetei Venus in casa muncii Varsatorului. Asadar, munciti cu placere, dati maxim in tot ceea ce face, fara sa fiti stresati. In relatie cu colegii totul decurge excelent, ceea ce aduce confort si liniste la locul de munca. Reusiti sa va faceti remarcati mai ales prin ideile originale pe car ele aveti, talentul si creativitatea de care dati dovada in activitatile derulate. De asemenea, prezenta planetelor Marte si Mercur aduce posibilitatea de promovare, sansa de afirmare. Punctul forte sta in colaborari si asocieri. Finaciar, lucrurile stau bine, dar mare atentie la cum cheltuiti banii.

 

Horoscop Varsator mai 2015 - Sanatate

In luna mai 2015 nu par sa apara probleme de sanatate. Totusi, asta nu inseamna ca este posibil orice. Acordati o atentie marita asupra a doua chestiuni: tensiune nervoasa si excese. Nu exagerati, acordati timp pentru odihna si relaxare, adoptati un stil alimentar sanatos. Incercati sa va pastrati calmul in orice situatie, caci nu va face bine. De asemenea, incercati sa nu cadeti prada tentatiilor. Petreceti timpul alaturi de cei dragi, fiti precauti in orice situatie, adoptand un stil de viata echilibrat.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: