Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator 2013

Miercuri, 26 Septembrie 2012 14:59

Horoscop Varsator 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Varsator: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Varsator - Caracteristici generale 2013

Anul 2013 va fi pentru nativii Varsator un an in care planurile incep sa prinda contur si apar si primele roade ale actiunilor intreprinse in anii anteriori. Daca anul 2012 a fost un an relativ rectiliniu, fara mari provocari si schimbari, anul 2013 va fi anul in care va incepe o noua etapa in viata voastra. Se anunta schimbari importante pe plan relational, profesional si familial. Prezenta Marelui Benefic, Jupiter, in partea a doua a anului pe casa serviciului si muncii va aduce o serie de oportunitati si beneficii. Pe acest sector veti avea parte de noroc si protectie. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca acesta poate fi momentul in care sa gasiti ceea ce cautati. Profitati la maxim de acest tranzit care va dura circa un an, din iunie 2013 pana la finalul lui iunie 2014. De aceasta conjunctura benefica veti mai avea parte doar peste 12 ani. Influenta lui Saturn va va face mai matur si mai chibzuit. Veti avea luciditatea de a decide ce cale trebuie urmata. Zona financiara este sub influenta lui Neptun, asa incat, aveti grija la afacerile si parteneriatele pe care le intreprindeti. Exista posibilitatea de a fi inselati. Ar fi bine ca inainte de a lua o decizie pe plan investitional sa consultati un expert. Relatia de cuplu va intra intr-o etapa de consolidare. Veti fi mult mai stapan pe voi insiva si veti trece peste temerile pe care le aveti pana acum. Daca nu sunteti inca casatoriti anul 2013 poate fi momentul in care ati putea face acest pas. Si daca va doriti sa veti un copil anul 2013 este unul favorabil. Cei singuri au mari sanse de a intalni persoana visata. In ceea ce priveste starea sanatatii ea va fi una foarte buna in prima partea a anului. Spre finalul anului este posibil sa apara anumite probleme si starea sanatatii sa se deterioreze. Totusi cu un program echilibrat si o alimentatie adecvata veti reusi sa treceti si peste acest hop.

 

Horoscop Varsator - Dragoste 2013

Prima parte a anului 2013 va fi sub influenta Marelui Benefic, Jupiter. Dragostea va fi in prim plan si va va face fericiti. Cei casatoriti se vor bucura de consolidarea povestei de dragoste si vor trai momente cu adevarat romantice. Cuplurile de indragostiti au toate sansele sa decida sa-si uneasca destinele. Cei care se afla in cautarea unui partener au toate sansele sa inceapa o noua relatie. Socializati si iesiti cat mai des pentru ca nu se stie de unde apare norocul. In partea a doua a anului este posibil ca impulsurile lui Saturn in conexiune cu Venus sa readuca in viata voastra relatii din trecut. Si acestea pot aduce cu sine si amintiri mai dureroase. Veti mai rabdatori si mai indulgenti in relatiile pe care le aveti in partea a doua a anului pentru a pastra o relatie fericita.

 

Horoscop Varsator - Cariera 2013

Viata profesionala a Varsatorilor va evolua in acest an. Vor aparea in special in prima parte a anului o serie de oportunitati. Daca doriti sa lucrati ca free-lancer anul 2013 este unul foarte potrivit pentru a demara. Veti avea parte de optimismul, entuziasmul si energia necesara pentru a da un bun randament la locul de munca. Veti fi foarte apreciati de sefi si de colegi. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca incepand din iunie 2013, cand casa serviciului si carierei va fi patronata de Jupiter, sunt toate sansele sa gasiti ceea ce cautati. Profitati la maxim de acest tranzit. Si prezenta planetei lui Saturn pe casa carierei spre finalul anului 2013 va ajuta sa actionati cu maturitate si responsabilitate. Astfel, aveti toate sansele sa promovati si sa va majorati veniturile.

 

Horoscop Varsator - Bani 2013

Varsatorii nu se vor putea plange in 2013 in ceea ce priveste situatia financiara. Ascensiunea in cariera sau gasirea unor loc de munca va face sa aveti parte de banii necesari. Avand in vedere ca finantele se afla in 2013 si sub influenta lui Neptun aveti mare grija la afacerile si parteneriatele pe care le demarati. Daca nu sunteti foarte atenti la toate detaliile exista riscul sa fiti inselati.  

 

Horoscop Varsator - Sanatate 2013

Starea sanatatii va fi foarte buna in prima parte a anului 2013. Veti avea parte de vitalitatea si energia necesara pentru a face fata tuturor provocarilor. Nu uitati insa ca trebuie sa va incarcati si bateriile. Profitati de toate momentele libere si relaxati-va. In partea a doua a anului este posibil sa apara posibile afectiuni minore in special in ceea ce priveste structura musculara.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: