Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur iulie 2016

Joi, 02 Iunie 2016 20:58

Horoscop Taur iulie 2016

Horoscop Taur iulie 2016Afla horoscop Taur iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur iulie 2016- Dragoste

Luna iulie 2016 va fi una destul de anosta pe plan sentimental. Pare ca ati intrat intr-o rutina de unde va este tare greu sa iesiti. Pentru unii va fi convenabila aceasta situatie insa pentru cei mai romantici si mai sentimentali va fi o perioada mai grea, o perioada in care se vor simti nesatisfacuti. Pentru a remedia aceasta este imperios necesar sa incepeti sa comunicati cu partenerul, sa descoperiti care sunt probleme cu care va confruntati, de ce ati ajuns in acest impas si ce solutii puteti adopta. Demersul vostru va fi privit initial cu destul de multa reticenta, insa sfatul nostru este sa insistati. Rutina poate distruge pe termen lung o relatie. Taurii singuri au si ei sanse destul de reduse de a intalni pe cineva. Vor iesi prin cluburi, cu prietenii, pe la petreceri insa nu se prefigureaza nimic stabil pe plan relational.

Horoscop Taur iulie 2016- Cariera si bani

La locul de munca, luna iulie 2016 va fi destul de presanta. Veti avea de indeplinit o multitudine de sarcini ceea ce poate duce la o stare de suprasolicitare. Nu va plangeti insa colegilor, pentru ca multi dintre acestia nu va sunt prieteni. Aveti grija ce si cu cine vorbiti. Este mai bine sa va spuneti nemultumirile persoanei direct vizate decat sa va spuneti problemele pe la terti. Vorbele voastre pot fi intrepretate si astfel va veti putea trezi intr-o situatie destul de neplacuta. Spre sfarsitul lunii, influenta Soarelui va intareste pozitiile. Este momentul in care puteti spera la o avansare si la obtinerea unor venituri suplimentare. Antreprenorii trebuie va fie foarte atenti cu eventualii asociati. Acordarea unei increderi fara limite poate fi o greseala foarte mare.

Horoscop Taur iulie 2016- Sanatate

Starea voastra de sanatate, fizica si psihica, va fi una destul de fluctuanta in luna iulie 2016. Veti debuta cu o vitalitate crescuta, insa spre mijlocul lunii influentele lui Pluto si Saturn va vor secatui de energie. Va fi un moment scurt de cadere. Sfatul nostru ar fi sa incercati in aceasta perioada cu influente mai negativa sa va odihniti mai mult, sa gasiti diferite modalitati care sa va ajute sa va relaxati si sa va reincarcati bateriile. Finalul lunii va va prinde intr-o forma mai buna, pregatiti sa faceti fata tuturor provocarilor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: