Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur august 2013

Marţi, 23 Iulie 2013 08:20

Horoscop Taur august 2013

 

Afla horoscop Taur august 2013. Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur august 2013 - Dragoste

Pentru nativii Taur, in august 2013 lucrurile incep sa se limpezeasca pe plan intim-relational. Se prefigureaza o luna armonioasa pe plan sentimental, favorabila cunoasterii reciproce, initiativelor in comun, comunicarii si colaborarii, impartasirii sentimentelor, gandurile si impresiilor. Prima parte a lunii este extrem de senzuala, gratie prezentei lui Venus. Saturn nu va mai incurca, dimpotriva, va avantajeaza in aceasta perioada in vederea construirii unei vieti relationale stabile si armonioase. Asadar, profitati de aceasta conjunctura!

 

Horoscop Taur august 2013 - Cariera si bani

Horoscopul Taurului pentru luna august 2013 este excelenta in demersurile financiare. Se pare ca debordati de energie, dinamism, spirit de initiativa, idei constructive, spirit de convingere, etc. In general, este fortificat tot ce tine de intelect, iar lucrurile merg ca pe roate. Faceti treaba buna in tot ceea ce tine de casa si imobiliare, sustinerea unor examene, redactarea unor lucrari, prezentarea unor materiale. Un singur sfat, insa, nu va grabiti!

 

Horoscop Taur august 2013 - Sanatate

Nativii Taur par sa fie in forma in luna august 2013, iar cu moralul stau foarte bine. A doua jumatate a lunii este buna pentru investigatii medicale si tratamente corporale sau cosmetice. Pe tot parcursul lunii fiti vigilenti, evitati problemele si actionati cu mare bagare de seama, deoarece sunteti predispusi la riscuri de incidente la drum. Conduceti preventiv, nu va grabiti, nu va enervati, nu fiti stresati!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: