Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur 2013

Miercuri, 12 Septembrie 2012 04:00

Horoscop Taur 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Taur: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Taur - Caracteristici generale 2013

Nativii Taur vor avea parte de un an interesant in 2013 atat pe plan sentimental si profesional, cat si financiar. Aspectul astral dintre Pluto, Jupiter si Uranus contureaza un an prielnic pentru Tauri. De o conjunctura foarte benefica se bucura si casa educatiei si cea a calatoriilor, in special in partea a doua a anului, cand Jupiter va intra in Rac. Prezenta lui Saturn pe casa relatiilor va va supune unor incercari si lectii dure. Daca veti actiona cu maturitate si responsabilitate aveti insa ocazia sa cerneti prietenii de neprieteni si puteti sa construiti relatia cu persoana iubita pe fundamente solide si statornice. Daca vreti sa fiti fericiti in dragoste, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este perfect si sa invatati sa va mulati si sa acceptati si punctele de vedere ale partenerului. Prima parte a anului, puternic influentata de prezenta lui Jupiter, marele benefic, va face sa beneficiati de posibilitatea unor castiguri neasteptate. Exitati insa extravagantele si nu aruncati cu banii in vant pentru ca in partea a doua a anului nu se prevede posibilitatea unor castiguri materiale substantiale.

 

Horoscop Taur - Dragoste 2013

Pe plan sentimental veti deveni mai pretentiosi, iar anul 2013 se anunta ca fiind unul dintre cei mai importanti ani din viata pe plan sentimental. Datorita prezentei planetei Saturn, intrata in zodia Scorpion, in prima parte a anului veti avea parte de incercari care va vor forta sa faceti o introspectie in sufletul vostru si sa intelegeti mai bine care va sunt asteptarile. Chiar daca initial acesta stare de tensiune si cautare va crea anumite turbulente in relatia voastra, clarificarea acestora si stabilirea unor noi reguli vor sta la baza crearii unui cuplu puternic, sudat si bazat pe sentimente reale. In schimb, cuplurile conjuncturale, fara baze solide se vor destrama. In toamna, tranzitul lui Venus prin zona casatoriei anunta o perioada favorabila vietii de cuplu. Furtuna a trecut si soarele a rasarit din nou. Si Taurii singuri vor fi foarte pretentiosi si nu se vor avanta in relatii pasagere. Este anul in care ei cauta acel suflet pereche alaturi de care sa construiasca o relatie stabila pentru tot restul vietii. In lunile iulie si august, ca urmare a tranzitului lui Uranus pe casa iubirii, va poate scoate in cale persoana de care sa va indragostiti iremediabil.

 

Horoscop Taur - Cariera 2013

Pe plan profesional Taurii vor avea parte de o perioada favorabila. Atmosfera de la locul de munca va fi una mai placuta, veti reusi sa comunicati si sa aveti relatii bune atat cu sefii, cat si cu colegii. A doua parte a anului aduce oportunitatea schimbarii locului de munca. Analizati cu atentie oferta si numai dupa ce ati cantarit bine, actionati. Prezenta lui Uranus pe casa muncii poate aduce surprize si intorsaturi neasteptate ale situatiei la locul de munca. Indiferent de natura “surprizei”, placuta sau neplacuta, actionati cu prudenta, nu lasati impulsul de moment sa va controleze actiunile. Pentru cei care au o afacere pe cont propriu, sfatul nostru este sa evitati pe cat posibil colaborarile. Daca decideti sa va dezvoltati afacerea cu sprijinul unui nou partener de afaceri, stabiliti si cititi foarte bine clauzele si toate aspectele noii colaborari pentru a evita eventuale neplaceri in viitor.

 

Horoscop Taur - Bani 2013

In prima jumatate a anului 2013, Taurii au parte de o conjunctura favorabila pe plan financiar. Acesta vine ca o rasplata pentru eforturile de care le-ati depus in ultimii ani. Prezenta lui Jupiter, in zona banilor, pana la sfarsitul lunii iunie, va va starni interesul de a acumula bani, bunuri si posesii. Sunt sanse sa aveti parte de castiguri substantiale si unele dintre ele sunt legate de eventuale calatorii in strainatate. Chiar daca norocul pare de partea voastra nu exagerati si nu va avantati in cheltuieli materiale substantiale. E pacat sa risipiti acesti bani, de care veti avea nevoie mai tarziu.

 

Horoscop Taur - Sanatate 2013

Anul 2013 va fi unul mult mai bun in privinta sanatatii in comparatie cu anii anteriori. Organismul Taurilor va fi mult mai robust, veti fi mult mai rezistenti si veti fi plini de energie si optimism. Aceasta stare de sanatate buna va va imbunatati capacitatea de munca si puterea de concentrare. Aveti insa grija la eventualele accidente care v-ar putea cauza neplaceri in 2013.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: