Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur 2012

Luni, 08 August 2011 21:12

Horoscop Taur 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 taur.

 

Horoscop Taur - Caracteristici generale 2012 

Nativii Tauri poseda calitati distincte si tind sa aiba succes atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Inzestrati cu multa inteligenta si pragmatism persevereaza pentru a obtine tot ceea ce isi doresc. Dupa schimbarile de anul trecut, in 2012 trebuie sa va restabiliti obiectivele personale. Presiunile din mediul exterior vor avea un ritm sustinut, motiv pentru care Taurii trebuie sa ramana combativi. Jupiter este cel care va va sustine actiunile si va trebui sa va focalizati pe mai multe lucruri in acelasi timp. Este esential sa luati lucrurile cu calm, sa nu ardeti etapele si astfel veti depasi obstacolele. Incercati sa va controlati reactiile impulsive care nu fac decat rau si sa mizati pe principala voastra arma pentru a va indeplini visele: rabdarea. Toate eforturile pe care le veti face isi vor arata roadele, trebuie sa asteptati insa momentul potrivit si sa aveti incredere in voi insiva.

 

Horoscop Taur - Dragoste 2012

Prima jumatate a anului 2012 se anunta una destul de agitata si de stresanta pe plan sentimental datorita influentelor negative ale lui Marte si Saturn. Nu permiteti presiunilor din mediul exterior sa va afecteze negativ relatia. Cunoscuti ca persoane pasionale, loiale si afectuoase, Taurii vor trebui sa isi exprime mai clar sentimentele. Incercati sa reduceti tensiunile interioare care isi au ca si cauza evenimentele anului trecut. O intelegere mentala adecvata a acestora va vor ajuta considerabil in analiza actiunilor din trecut. Veti fi pregatiti sa faceti eforturi pentru a pastra persoana iubita langa dumneavoastra. Taurii singuri au mari sanse sa isi intalneasca perechea, in principal in aprilie si noiembrie. O perioada favorabila pentru Tauri in a-si intemeia o familie este perioada iulie-august. In ultima parte a anului incercati sa nu intrati in nici un fel de aventuri amoroase sau sa intrati in relatii cu persoane dubioase.

 

Horoscop Taur - Cariera 2012

Taurii trebuie sa se astepte pentru anul 2012 atat la suisuri, cat si la coborasuri pe plan profesional. Primul trimestru al anului nu este unul favorabil pentru avansari sau pentru a intreprinde o noua asociere sau eventual demararea unei afaceri proprii. Trebuie sa evitati, de asemenea, investitiile pripite, speculatiile financiare si schimbarile bruste de cariera. Ultimele doua trimestre ale anului anunta perspective mai incurajatoare. Pentru cei implicate in cercetare sau educatie pot aparea oportunitati care le vor schimba viata si cariera in bine. Nu se anunta un an foarte bun nici pentru cei care isi cauta un loc de munca. In general, nu se anunta salturi profesionale majore pentru Tauri. Nu trebuie insa sa va intristati, incercati sa va canalizati energia pentru a va indeplini cat mai profesionist sarcinile de serviciu si toate acestea vor constitui o baza excelenta pentru succesele din viitor.

 

Horoscop Taur - Bani 2012

Chiar daca va trebui sa cantariti si sa chibzuiti bine tot ceea ce veti face cu banii veti reusi sa treceti cu bine peste anul care vine. Anul acesta va puteti face prognoze si planuri pe termen lung si sa definiti strategiile potrivite pentru a obtine casa viselor dumneavoastra. Trebuie sa economisiti si sa franati orice tendinta de a cheltui banii inutil. In special pentru cei nascuti in prima decada se recomanda o atentie suplimentara. Verificati de doua ori veridicitatea oricaror acte pe care trebuie sa le semnati.

 

Horoscop Taur - Sanatate 2012

Desi, in general, sunt sanatosi si robusti, Taurii trebuie sa urmareasca eventualele probleme digestive si cele care afecteaza plamanii spre finalului anului 2012. Fiti atenti la semnalele subtile pe care organismul vi le transmite. Alegeti o alimentatie si o dieta cat mai sanatoasa si faceti exercitii fizice ori de cate ori este posibil. In perioada septembrie-decembrie 2012 fiti cu mare atentie deoarece exista posibilitatea sa fiti implicati intr-un accident minor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: