Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion septembrie 2015

Marţi, 18 August 2015 00:03

Horoscop Scorpion septembrie 2015

Horoscop Scorpion septembrie 2015Afla horoscop Scorpion septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion septembrie 2015 - Dragoste

Se anunta o perioada plina de pasiune si senzualitate. Septembrie 2015 pare sa stea sub influenta planetelor Marte si Venus, ceea ce aduce buna dispozitie, sentimente si deschidere. Reusiti sa dati frau liber sentimentelor, sa va manifestati liber, fara nicio ezitare. In aceasta luna tentatiile sunt mari si pot sa aiba legatura cu locul de munca, ce aduc in atentie colegi ori alte persoane ce se disting prin pozitie, talent si putere. Dati mult si asteptati mult de la perechea dvs., adesea intr-un mod exagerat. Incercati, spre binele personal, sa pastrati echilibrul in viata, sa nu pretindeti mult, astfel incat sa va bucurati de armonie si intelegere.

Horoscop Scorpion septembrie 2015 - Cariera si bani

In luna septembrie 2015 va bucurati de sansa si noroc, dand dovada de ambitie. Influentele sunt multiple. Pe de o parte, Venus isi reia mersul direct in casa carierei Scorpionului, fiind in apropierea planetei Jupiter. Pe de alta parte, Marte se pozitioneaza favorabil. Asadar, posibilitatea de a atinge succesul e maxim, putand – cu usurinta – sa avansati in cariera, sa va sporiti prestigiul si sa fiti apreciati de cei din jur, colegi, colaboratori, asociati, etc. Financiar, lucrurile nu stau la fel de bine. Fiti precauti, nu va asumati riscuri si gestionati-va cu mare responsabilitate resursele financiare.

Horoscop Scorpion septembrie 2015 - Sanatate

Nu va puteti plange in aceasta luna in privinta starii de sanatate, insa nici nu puteti exagera. Fizic, nu par sa existe mari probeme, insa manifestati, involuntar, tendinte spre insomnie, agitatie interioara, stres, existand posibilitatea aparitiei unor neplaceri ce au legatura cu sistemul nervos si respirator, precum si cu diverse parti corpului (umeri, maini, brate, coaste). Incercati sa va pastrati cumpatul, fiti atenti mai ales la drum si evitati orice fe de incidente, intrucat nu sunt excluse accidentele. Evitati excesele de orice fel si incercati sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: