Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion noiembrie 2013

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013 00:03

Horoscop Scorpion noiembrie 2013

 

Afla horoscop Scorpion noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion noiembrie 2013 - Dragoste

Nativii Scorpion vor avea parte de intensitate in luna noiembrie 2013. Trairile sunt puternice, dorintele sunt aprinse si exista tendinte catre posesivitate, obsesii, actiuni radicale si chiar gelozie datorita lui Venus. Dar aceste lucruri sunt specifice Scorpionului. Se parte ca este inceputul unei perioade de 4 luni in care veti avea parte de trairi pe gustul dvs., profunzime si traire dusa spre extrem. Este posibil sa calatoriti mai mult, iar la capitolul comunicare stati excelent. Persoana care te atrage e una cu preocupari intelectuale si face parte din anturajul apropiat. In a doua jumatate a lunii veti avea parte de incarcatura emotionala ridicata.

 

Horoscop Scorpion noiembrie 2013 - Cariera si bani

Pentru nativii Scoprion se anunta o perioada promitatoare in noiembrie 2013 gratie prezentei Soarelui, stapanul casei carierei Scorpionului. Puteti urca in ierarhie, dispuneti de putere, reusiti sa va impuneti si actionati in acest sens. Nu e simplu, insa nici nu nu va temeti, iar la final puteti atinge succesul. E posibil sa participati la cursuri, iar informatiile pe care le asimilati sunt pretioase. Atentie insa la modul cum le folositi, pot avea doua taisuri. Posibil sa apara stresul in munca. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Scorpion noiembrie 2013 - Sanatate

In luna noiembrie in perioada 2-13, nativii Scorpion sunt in crestere, dispun de o stare de sanatata mai buna decat in luna precedenta, insa pe plan mental, psihologic, lucrurile nu sunt tocmai bune. Nu va simti confortabil si pot sa apara perturbatii la acest nivel: stres accentuat, surmenaj, oboseala, lipsa de concetrare, etc. Asadar, acordati atentie starii de odihna, faceti miscare, calatoriti, faceti lucruri care sa va relaxeze si care sa reuseasca sa va detensioneze. O cura de magneziu si vitamina B este binevenita.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: