Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion martie 2015

Joi, 19 Februarie 2015 01:05

Horoscop Scorpion martie 2015

 

Horoscop Scorpion martie 2015Afla horoscop Scorpion martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 aduce elan si romantism. Sunteti extrem de vulnerabili, reusind sa cadeti in plasa chiar la o simpla replica, la o ocheada galesa. Va lasati prada sentimentelor extrem de usor, astfel ca reusiti sa va indragostiti chiar fara sa vreti. Totusi, nu renuntati la pretentii si idealism, iar Neptun pare sa fie plin de magie, provocator si confuz deopotriva. Deoarece se resimte o puternica influenta pe conjunctia Venus-Marte, se poate remarca cu usurinta legatura stransa intre viata sentimentala si viata profesionala a nativilor Scorpion.

 

Horoscop Scorpion martie 2015 - Cariera si bani

Luna martie 2015 pare sa fie o perioada deosebit de aglomerata pentru nativii Scorpion in plan profesional. Va remarcati mai ales prin potentialul creativ si aveti mari sanse de realizare. Dispuneti de energie, gratie tandemului Marte-Uranus. Totusi, e o perioada agitata, ce pare sa fie stapanita de urgente, situatii limita, conflicte, incidente, crize si rasturnari de situatie. Nu disperati, caci chiar acestea pot declansa evenimente ce conduc intr-un final la succes. Vorbim despre sansa, oportunitate, talent, aptitudini. Nu cedati, bucurandu-va de trecerea lui Venus prin casa muncii Scorpionului, precum si a planetelor aflate in casa pasiunii Scorpionului. Financiar, lucrurile stau bine, in jumatatea a doua a lunii mizand clar pe noroc si colaborare.

 

Horoscop Scorpion martie 2015 - Sanatate

In luna martie 2015 nu ar strica sa acordati o atentie desoebita asupra starii personale de sanatate. Nu va panicati, insa pot sa apara probleme neprevazute si neasteptate, ce pot sa aiba o evolutie acuta sau dureroasa. Astfel, pot sa intervina crize diverse, inclusiv crize de nervozitate, interventii chirurgicale, accidente si raniri. Asadar, fiti precauti in tot ceea ce faceti: aveti grija cum conduceti, aveti grija cum manuiti obiectele si substantele periculoase etc. Daca stiti ca aveti o problema medicala, nu ezitati sa efectuati un control medical astfel incat sa gasiti o rezolvare eficienta.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: