Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion iulie 2014

Joi, 26 Iunie 2014 11:12

Horoscop Scorpion iulie 2014

 

Horoscop Scorpion iulie 2014Afla horoscop Scorpion iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion iulie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada destul de misterioasa, gratie prezentei lui Venus. Se pare ca sunteti profunzi, cautati in adancuri, scoateti la iveala intelesuri subtile, analizati mult prin nuante, sfidati tabuurile s.a.m.d. Asadar, sunteti foarte analitici, rascoliti in interior, in dedesupturile relatiei si investigati profund. La finalul lunii iulie 2014 Venus paraseste casa a noua a Scorpionului. Astfel, sunt favorizate calatoriile si relatiile amoroase la distanta. De asemenea, se pune accent pe comunicare intelectuala si spirituala.

 

Horoscop Scorpion iulie 2014 - Cariera si bani

In luna iulie 2014 intrati pe un trend ascendent in planul carierei. Asadar, accentul cade pe munca intelectuala si activitatile ce au legaturi cu mediul cultural, educational, publicistic. Sunt favorizate calatoriile la distanta, activitatile de grup. Intrarea lui Jupiter in casa carierei Scorpionului aduce cu sine doar lucruri bune, avansare, succes, aprecieri favorabile. De asemenea, va pune in valoare si Soarele, care intra in casa carierei Scoprionului pe 23 iulie 2014. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Satisfactii financiare survin mai ales in prima jumatate a lunii. De cele mai multe ori, castigurile vin din colaborari, cadouri, recuperari.

 

Horoscop Scorpion iulie 2014 - Sanatate

In sfarsit, scapati de stresul si presiunea de care ati avut parte in ultima perioada. Lucrurile sunt mai bune in luna iulie 2014, insa nu scapati chiar de toate grijile. Spre sfarsitl lunii, Marte, stapanul Scorpionului, intra in casa a douasprezecea – o casa destul de nefavorabila in privinta starii de sanatate. Va fi mai bine, insa aveti grija de dvs., caci organismul va poate juca feste. Nu prea sunteti in forma, insa fiti curajosi si increzatori.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: