Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion august 2016

Sâmbătă, 09 Iulie 2016 23:52

Horoscop Scorpion august 2016

Horoscop Scorpion august 2016Afla horoscop Scorpion august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion august 2016 - Dragoste

Se anunta o luna august 2016 de bun augur in plan sentimental gratie influentelor ce survin din partea planetei Venus. Se pare ca sansa va surade si aveti parte de armonie, iubire, implinire, buna dispozitie si fericire in viata de cuplu. In caz ca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Sunt favorizate, in aceasta perioada, iesirile si petrecerile in doi, precum si calatorile romantice la distanta. Evident, comunicati usor si deschis cu perechea dvs. si reusiti sa va faceti planuri serioase de viitor, mai ales ca impartasiti aceleasi idei si interese comune.

Horoscop Scorpion august 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna august 2016 dispuneti de energie, iar succesul va surade in plan profesional. Aveti obiective clare de atins, dispuneti de forta, ambitie, autoritate si faptul ca actionati dupa o strategie clara de lucru aduce reusita. In orice caz, sunteti extrem de populari si va bucurati de sustinere si protectie din partea sefilor. Va place sa lucrati in echipa, iar realizarile sunt frumoase. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, insa trebuie sa fiti cumpatati si vigilenti. Posibil sa aveti parte de unele neplaceri, incurcaturi si dificultati financiare, dar nu disperati. E doar o perioada trecatoare, cauzata poate de atitudinea rationala si ferma de care dati dovada in activitatile intreprinse si deciziile luate.

Horoscop Scorpion august 2016 - Sanatate

In luna august 2016 sunteti extrem de duali in pareri si trairi. Pur si simplu nu va gasiti starea. Acum sunteti bine dispusi, optimisti si increzatori, imediat priviti lucrurile cu scepticism si neincredere. Responsabila de situatie pare sa fie conjunctia Marte-Saturn. Incercati sa luati lucrurile cu calm. Ar fi bine sa acordati timp pentru relaxare si odihna, caci vorbim de o stare fizica slabita, imunitate scazuta si oboseala, ceea ce poate aduce unele neplaceri de sanatate si reactivarea unor afectiuni mai vechi, netratate la timp. Petreceti timp alaturi de cei dragi, iesiti in societate, comunicati cu cei din jur, tineti cont de parerile lor. Nu uitati de miscare si alimentatie sanatoasa. In rest, fiti increzatori in fortele proprii si priviti cu optimism spre viitor.


Newer news items:
Older news items: