Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion 2013

Marţi, 18 Septembrie 2012 04:00

Horoscop Scorpion 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Scorpion: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Scorpion - Caracteristici generale 2013

Anul 2013 va fi pentru nativii Scorpion un an plin de evenimente si destul de solicitant. Veti intra intr-un ritm intens de viata. Impulsurile planetare vor afecta in special planul social si relational. Prezenta lui Satun in zodia Scorpion va face sa simtiti nevoia de a va redescoperi, de a afla care va sunt telurile si de a privi viata intr-un fel oarecum mai realist. Nu picati insa in tentatia de a privi totul in culori sumbre. Chiar daca veti fi supusi restrictiilor, limitarilor, provocarilor, cu maturitate veti reusi sa treceti peste toate incercarile. Si veti iesi din ele mai intariti si mai echilibrati. Aceasta perioada este o buna ocazie ca cresteti si sa evoluati emotional si rational. Intrarea lui Jupiter in semnul Racului pe casa educatiei si calatoriilor va va ajuta sa va largiti orizonturile. Sunt bine aspectate calatoriile departe de tara si este foarte posibil ca acolo sa gasiti o sansa de a schimba cursul vietii intr-un mod pozitiv. Influenta planetei Neptun va face foarte creativi, veti gasi intotdeauna noi idei si modalitati de a depasi problemele. Si Saturn confera pentru acest an o atractie deosebita in special in zona artelor. Pe plan sentimental nu se anunta schimbari majore, acest plan decurgand oarecum liniar si stabil. Profesional este posibil sa beneficiati fie de o avansare, fie de o crestere a veniturilor. Implusurile lui Marte va vor face foarte receptivi la nevoile celor din jurul vostru. In ceea ce priveste sanatatea nu se anunta mari probleme pentru 2013.

 

Horoscop Scorpion - Dragoste 2013

Influenta lui Neptun va predispune la visare si da frau liber imaginatiei. S-ar putea ca uneori sa visati prea mult si intr-un fel sa pierdeti contactul cu realitatea. Aceasta idealizare este posibil sa va aduca si dezamagiri. Asta doar pentru ca asteptarile voastre sunt mult prea mari. Dar acest flux romantic si poetic poate sa aduca si momente speciale in viata de cuplu. Un alt aspect de care trebuie sa tineti seama este acela ca nu trebuie sa plecati urechea la recomandarile familiei sau prietenilor in ceea ce priveste viata sentimentala. O introspectie in interiorul dumneavoastra va va oferi cu siguranta cel mai bun raspuns. Scorpionii singuri au sansa ca in special in a doua parte a anului sa intalneasca persoana la care viseaza. Sunt sanse si ca cei care sunt de multa vreme intr-o relatie sa o oficializeze si sa spuna DA in fata ofiterului starii civile.

 

Horoscop Scorpion - Cariera 2013

In ceea ce priveste profesia in 2013 se anunta un an plin de evenimente, bogat in relationari si miscari, colaborari si acorduri profitabile pe termen lung. Faptul ca veti intalni persoane sus puse poate sa va deschida multe usi. Veti avea ocazia de a va pune in aplicare ambitiile profesionale. Daca intrati in parteneriate fiti foarte atenti la toate conditiile colaborarii pentru a nu avea surprize neplacute. In special cei care lucreaza in domeniul artistic vor fi mai mult decat favorazati de influenta lui Neptun. Creativitatea lor va fi la cote maxime. Atitudinea pozitiva, ritmul alert si ambitia de care dati dovada aduc cu sine sansa avansarii si a cresterii veniturilor.

 

Horoscop Scorpion - Bani 2013

Oportunitatile care apar pe plan profesional se vor reflecta si pe plan financiar. Este important sa tineti echilibrata balanta intre venituri si cheltuieli. Sunt favorizate investitiile pe termen lung. Scorpionii implicati in afaceri private vor avea sansa de a castiga mai mult. Creativitatea de care dati dovada in 2013 va va ajuta si sa gasiti cele mai bune solutii pentru a va mari resursele materiale.

 

Horoscop Scorpion - Sanatate 2013

Anumite perioade si momente din 2013 pot constitui factori de stres pentru unii Scorpioni. Situatiile vor putea fi obositoare din punct de vedere emotional, ceea ce va afecta in cele din urma starea generala de sanatate. Incercati sa va detasati de toate problemele marunte pentru a evita afectiuni minore. Incercati sa va acomodati cu schimbarile care se produc in viata dumneavoastra. Posibile probleme pot sa apara in lunile mai si iunie cat este posibil sa suferiti si de insomnii. Nu va neglijati sanatatea si incercati sa mancati cat mai sanatos, sa profitati de timpul liber si sa acordati atentia cuvenita odihnei. Urmand aceste sfaturi in 2013 nu veti avea parte de probleme majore privind starea de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: