Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator octombrie 2013

Duminică, 29 Septembrie 2013 18:07

Horoscop Sagetator octombrie 2013

 

Afla horoscop Sagetator octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Sagetator octombrie 2013 - Dragoste

Pentru nativii Sagetator dragostea si relatia de cuplu castiga intaietate dupa data de 7 octombrie 2013 datorita lui Venus. Apare dorinta de a primi si de a darui iubire, sporeste senzualitatea, creste puterea de seductie, iar romantismul atrage ca un magnet. Ai acum ocazia de a intalni marea iubire. De asemenea, se pot naste idile pe neasteptate datorita prezentei lui Uranus. E o perioada mai dificila daca ai o relatie mai veche sau o relatie oficiala, pentru relatia insasi sau pentru perechea ta.

 

Horoscop Sagetator octombrie 2013 - Cariera si bani

Octombrie 2013 pare pentru nativii Sagetator o luna plina de evenimente, cu succes in proiecte si activitati culturale, stiintifice, calatorii. Vei avea parte de noi parteneriate si colaborari gratie prezentei lui Venus. Totusi, prezenta lui Mercur incurca putin itele si parca ceva pretios se afla in pericol. S-ar putea sa ai parte de o pierdere sau o dezamagire, sa nu obtii ceva ce consideri ca ti s-ar cuveni. Posibil sa apara jocuri de culise si incercari de denigrare, ceea ce te poate afecta. Complicatiile pot sa apara si pe plan financiar, dar banii pot fi recuperati din alte parti.

 

Horoscop Sagetator octombrie 2013 - Sanatate

Luna octombrie aduce oscilari pe plan fizic si moral pentru nativii Sagetator datorita prezentei lui Venus. Manifesti vizibil dorinta de socializare si distractie, cu toate ca vorbim despre o stare de oboseala si epuizare nervoasa dusa la extrem, cu tendinte chiar spre depresie. Starile de spirit alterneaza si incerci sa maschezi problemele surazand. Asadar, atentie la starea generala de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: