Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator februarie 2015

Duminică, 25 Ianuarie 2015 06:58

Horoscop Sagetator februarie 2015

 

Horoscop Sagetator februarie 2015Afla horoscop Sagetator februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator februarie 2015 - Dragoste

Luna februarie 2015 nu pare sa fie o perioada darnica in oferte romantice pentru nativii Sagetator. Mai degraba, se poate vorbi despre o perioada mai retrasa, in care se pune mult pret pe intimitate. Accentul cade pe analiza, evaluare si retrospectiva de viata. Sunteti profunzi si aveti asteptari mari de la cei din jur si implicit de la perechea dvs. de viata, deci mare atentie ce oferiti in schimb. Schimbul trebuie sa fie reciproc. Dragostea pluteste in aer, existand forme de manifestare din cele mai diverse si in cele mai suprinzatoare forme. In paralel, manifestati o preferinta acuta spre libertate si nonconformism, datorat prezentei in casa pasiunii Sagetatorului a planetelor Uranus, Marte si Venus.

 

Horoscop Sagetator februarie 2015 - Cariera si bani

Se pare ca luna februarie 2015 sta sub semnul analizei. Prima jumatate a lunii aduce cu sine probe de testare a cunostintelor si evaluare a capacitatii de gasire a unor solutii. E posibil sa resimtiti toate acestea drept un blocaj in cariera, insa e doar o senzatie. Mizati pe fortele  si capacitatile dvs., aveti incredere si nu uitati ca puteti castiga prin inteligenta si negociere. In a doua jumatate a lunii lucrurile se calmeaza, iar dvs. deveniti mult mai relaxati. Evident, fara fond de stres reusiti sa va manifestati mult mai activ, mai dezinvolt si cu forta. Reusiti sa va afirmati prin aptitudinile personale, inteligenta, comunicare, talent, creativitate, etc. Financiar, lucrurile merg bine, mai ales spre final de luna.

 

Horoscop Sagetator februarie 2015 - Sanatate

In luna februarie 2015 nu par sa fie probleme de sanatate pentru nativii Sagetator. Totusi, nu trebuie sa exagerati. Evident, munciti mult, e prezent stresul, va implicati activ, deci trebuie sa depuneti o buna rezistenta fizica si sa evitati excesele de orice fel. Tentatiile sunt mari si orice imprudenta poate aduce cu sine efecte destul de neplacute. Evident, e posibil ca aceste efecte sa nu fie vizibile din prima, insa adunate in timp duc la rezultate nefavorabile. Deci, mare atentie, temperati-va, acordati-va timp pentru relaxare, odihna, miscare si adoptati un stil alimentar sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: