Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac septembrie 2015

Miercuri, 12 August 2015 07:50

Horoscop Rac septembrie 2015

Horoscop Rac septembrie 2015Afla horoscop Rac septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac septembrie 2015 - Dragoste

In sfarsit, in luna septembrie 2015 scapati de restrictiile impuse de planeta Saturn, dupa o perioada indelungata de timp. Aceasta va parasi casa iubirii Racului, ceea ce aduce buna dispozitie, emotie, romantism, pasiune. In casa iubirii Racului isi face aparitia planeta Marte, ceea ce aduce armonie, implinire, fericire si placere. Veti constata ca problemele financiare sunt inlaturate cu usurinta si asta va face viata mai usoara. Reusiti sa fiti mai relaxati si sa va bucurati de linistea vietii de familie. Asadar, accentul cade in aceasta perioada pe viata de cuplu, iar aspectul central e comunicarea. Totul depinde de felul cum comunicati si modul in care reusiti sa va exprimati ideile.

Horoscop Rac septembrie 2015 - Cariera si bani

Luna septembrie 2015 pare destul de controversata pentru nativii Rac caci Saturn isi face aparitia si intra in casa muncii Racului. Pe de o parte, vorbim despre obligatii, disciplina si responsabilitate, iar pe de alta parte vorbim despre libertate de actiune. Cumva trebuie sa reusiti sa imbinati aceste aspecte si in activitatile dvs. sa va stabiliti obiective clare. Mai mult de atat, trebuie sa adoptati o strategie clara de lucru, sa actionati rational si eficient pentru a atinge succesul. Daca actionati strategic si cu rabdare veti constata ca rezultatele vor fi frumoase, iar obiectivele vor fi atinse. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Lucrurile merg bine, apar situatii generatoare de venit si situatii favorabile ce au legatura cu proprietati, terenuri, bunuri de valoare.

Horoscop Rac septembrie 2015 - Sanatate

In luna septembrie 2015 trebuie sa fiti destul de vigilenti in privinta starii de sanatate (mare atentie mai ales in ultima saptamana a lunii). Nu va panicati insa, e vorba doar despre un semnal de alarma. Daca evitati excesele de orice fel si nu sunteti imprudenti totul va fi bine, fara evenimente neplacute. Sfatul nostru e sa apelati cu incredere la ajutorul unui medic atunci cand constatati o problema medicala, oricat de minora ar fi ea. Netratata la timp, se poate agrava si chiar croniciza. Avantajul dvs. e ca dispuneti de un psihic excelent si reusiti sa ganditi pozitiv in orice imprejurare in aceasta perioada. Asada, nu va panicati, sunt doar posibilitati, iar paza buna trece primejdia rea.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: