Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac octombrie 2016

Joi, 08 Septembrie 2016 22:12

Horoscop Rac octombrie 2016

Horoscop Rac octombrie 2016Afla horoscop Rac octombrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2016 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac octombrie 2016 - Dragoste

Se anunta o luna octombrie 2016 extrem de diversificata si complicata in plan emotional. Inceputul de luna aduce discutii in contradictoriu cu perechea si membrii familiei cu privire la responsabilitati si sarcini gospodaresti. Punctul culminant pare sa fie mijlocul lunii, dupa care lucrurile incep sa se detensioneze si reusiti cu brio sa faceti fata sarcinilor de natura sociala, relationala si chiar profesionala. Finalul de luna aduce armonie, fericire si impliniri, fiind o perioada benefica pentru calatorii romantice. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Important e sa sa va cautati sufletul pereche. Pe de o parte, vorbim despre dorinta de a va bucura de viata si a va bazati pe simturi, iar pe de alta parte, vorbim despre neliniste si nesiguranta.

Horoscop Rac octombrie 2016 - Cariera si bani

In luna sepembrie 2016 munciti mult. Inarmati-va cu rabdare si forta, caci aveti nevoie, deoarece aveti parte de destabilizare, lovituri latente si mici conflicte din partea adversarilor. Fiti fermi, aparati-va insa fara a intra in jocul celor care va ataca si va atrag in discutii interminabile pentru ca riscati sa va pierdeti din credibilitate. Incercati sa va pastrati echilibrul si atrageti, pe cat este posibil, in jurul dvs. oameni de calitate si de incredere. Mizati pe capacitatile personale si actionati in baza unei strategii clare de lucru pentru atingerea obiectivelor. Financiar, nu aveti motive se ingrijorare.

Horoscop Rac octombrie 2016 - Sanatate

Luna octombrie 2016 pare sa fie o perioada destul de agitata in plan personal si profesional, ceea ce aduce cu sine presiune si stres. Pastrati-va calmul si incercati sa adoptati un regim de viata cat mai echilibrat si sanatos. E spre binele dvs. sa evitati solicitarile si excesele de orice fel. Acordati timp pentru odihna si relaxare, bucurati-va de timpul liber si mizati pe ceea ce e important in viata. Sanatatea si bunastarea mentala trebuie sa fie pe prim plan. Nu vorbim despre probleme semnificative, insa ar fi bine sa fiti mai atenti, mai grijulii si precauti decat de obicei. Ganditi optimist, zambiti si nu uitati de alimentatia sanatoasa si miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: