Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac octombrie 2015

Duminică, 06 Septembrie 2015 15:50

Horoscop Rac octombrie 2015

Horoscop Rac octombrie 2015Afla horoscop Rac octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac octombrie 2015 - Dragoste

In luna octombrie 2015 beneficiile majore apar prin intermediul planetelor Pluto, Marte si Jupiter. Pluto aduce succes si perfectiune, in timp ce Marte si Jupiter aduce prosperitate, lumina si optimism, ajutand sa elimine tensiunea, sa favorizeze schimbarea si sa aduca indrazneala in plan relational. Daca sunteti intr-o relatie, lucrurile decurg excelent. Daca sunteti in cautarea iubirii, atunci astrele va surad si aveti sanse sa intalniti persoana potrivita. Dar, pentru aceasta, e nevoie sa iesiti in lume, sa socializati, sa calatoriti si chiar sa va inscrieti pe un site de matrimoniale. Daca sunteti in impas si visati la relatiile trecute, nu ezitati sa actionati in acest sens. Puteti imbunatati ori revigora vechea relatie prin comunicare deschisa, bunavointa, incredere si calm.

Horoscop Rac octombrie 2015 - Cariera si bani

In luna octombrie 2015 se pare ca va agitati destul de mult pentru reusita in planul carierei. Aveti idei, initiative si actionati in vederea realizarii acestora. Nimic nu va sta in cale, astfel ca nu ezitati nicio clipa sa intreprindeti demersul in atingerea scopurilor si rezolvarea unor probleme si chestiuni ce stagnau ori va impiedicau in evolutie. Evident, atu-ul principal consta in puterea mentala, puterea de convingere si negociere, precum si capacitatea impresionanta de a aduna informatii si a le procesa in favoarea dvs. Accentul cade pe activitatile intelectuale (interviuri, examene, probe), precum si pe activitatile ce includ dexteritate, comert si vanzari (sporturi de indemanare, desen, munci manuale). Financiar, lucrurile va surad, iar surpriza financiara survine prin intermediul eclipsei de Soare, cu accent pe tranzactiile ce au legatura cu proprietatile, locuinta si familia.

Horoscop Rac octombrie 2015 - Sanatate

In octombrie 2015 se pare ca lucrurile sunt destul de agitate, ceea ce aduce tensiune, stres si suprasolicitare nervoasa. Avand in vedere aceste aspecte, nu e de mirare ca sunteti irascibiliti si nerabdatori. E greu, evident, dar nu va panicati, ci incercati sa adoptati o atitudine de calm. Va suprasolicitati, va asumati riscuri, dar nu tineti cont de sfaturile celor din jur, ceea ce aduce neplaceri de sanatate. Sunteti predispusi unor probleme, dar daca nu va temperati, am putea spune ca probleme de sanatate le creati chiar cu mana dvs. Asadar, calm, liniste si armonie. Riscuri apar si in privinta accidentelor in deplasari ori in manuirea neglijenta a unor obiecte ori a unor substante periculoase.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: