Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac martie 2018

Duminică, 04 Februarie 2018 22:49

Horoscop Rac martie 2018

Horoscop Rac martie 2018Afla horoscop Rac martie 2018. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2018 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac martie 2018 - Dragoste

In luna martie 2018 sunteti mai degraba rationali si tratati lucrurile in plan sentimental cu multa constiinciozitate, seriozitate si responsabilitate. Totul se datoreaza influentelor ce survin din partea planetelor Marte, Saturn, Jupiter si Pluto. Daca in prima parte a lunii va bazati pe dragoste si exteriorizare in exprimarea trairilor emotionale, in a doua jumatate a lunii lucrurile se schimba. Deveniti mai raspunzatori si implicati in viata de familie, insa fara sa va exprimati trairile in mod deschis. Acest lucru poate aduce cu sine anumite discutii in contradictoriu si probleme, insa totul e trecator. Important e sa nu fiti critici si sa acceptati ideile celor din jur. Cei dragi va sustin si va sunt alaturi in orice situatie!

Horoscop Rac martie 2018 - Cariera si bani

Se pare ca in luna martie 2018 munciti destul de mult pentru a va atinge obiectivele in plan profesional. Aveti multe de rezolvat si nu aveti prea mult timp liber. Important insa e faptul ca imbinati utilul cu placutul si sa nu va suprasolicitati. In vederea obiectivelor de atins, incercati sa va stabiliti un plan eficient de actiune, urmand o strategie clara, iar sarcinile de lucru sa fie in mod echitabil impartite tuturor coechipierilor si partenerilor. Adesea aveti parte de situatii urgente, astfel ca trebuie sa luati decizii rapid. Important e sa stiti ce va doriti si sa actionati in consecinta, mizand pe calm, inteligenta, oportunitate, talent, dexteritate, curaj, s.a.m.d. Se pot ivi calatoriile in scop profesional si colaborarile la distanta. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

Horoscop Rac martie 2018 - Sanatate

In luna martie 2018 sunteti extrem de activi, astfel ca adesea sunteti suprasolicitati, ceea ce aduce o oarecare stare de tensiune. Incercati sa va pastrati calmul in orice situatie, sa va ingrijiti pe cat e posibil si sa evitati excesele de orice fel. Incercati sa imbinati utilul cu placutul daca doriti sa evitati neplacerile, mai ales in prima parte a lunii cand sunteti predispusi riscului unor infectii si accidentari. Atentie cum manuiti obiectele si circulati cu grija. La locul de munca nu va supraincarcati, iar acasa sa fiti mai zambitori. Cei dragi va sustin si nu merita sa va descarcati nervii pe ei. Sistemul imunitar va e mai slabit, insa tine de dvs. sa va reveniti si sa va reincarcati bateriile. Asadar, nu uitati ca aveti nevoie de prudenta, incredere in fortele proprii, relaxare, miscare si odihna pentru a va recapata echilibrul!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: