Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac martie 2017

Luni, 06 Februarie 2017 17:07

Horoscop Rac martie 2017

Horoscop Rac martie 2017Afla horoscop Rac martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac martie 2017 - Dragoste

In luna martie 2017 va bucurati de armonie si bunadispozitie in viata de cuplu, gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus si Saturn. Cu siguranta, in aceasta perioada se interfereaza puternic viata relationala cu viata profesionala. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea in cadrul unor intalniri de munca si participare la evenimente sociale, profesionale. Altfel spus, se simte influenta reciproca. Fie deciziile in cariera sunt influentate de sentimente, fie sentimentele se manifesta spre cineva cu care aveti legaturi de munca. Daca sunteti intr-o relatie, totul decurge bine, bucurandu-va sa petreceti timp valoros impreuna.

Horoscop Rac martie 2017 - Cariera si bani

Se anunta o luna martie 2017 animata in plan profesional. Vorbim despre o perioada benefica pentru evolutia in cariera, iar castigurile financiare se afla in trend ascendent. Finalul de luna aduce un castig substantial. Sunteti pusi pe treaba, aveti idei indraznete pe care doriti sa le puneti in aplicare. Pentru aceasta, atrageti in jurul dvs. oameni de incredere si eficienti. Mizati, in principal, pre creativitate, iar pentru atingerea obiectivelor puneti la punct o strategie clara de actiune. Legaturile care se formeaza sunt puternice, iar cei dragi va sustin neconditionat. Totusi, nu actionati pripit. Lasati lucrurile sa evolueze in ritmul lor. Evident, e nevoie de rabdare si tenacitate, insa aceste aspecte va ajuta sa progresati si sa obtineti succesul.

Horoscop Rac martie 2017 - Sanatate

In luna martie 2017 dispuneti de o stare de sanatate destul de buna. Totusi, stresul si gandurile par sa persiste, insa intr-o doza mult mai scazuta fata de perioadele anterioare. Incercati sa luati lucrurile mai usor si nu va mai consumati inutil, pentru fie ce fleacuri. Ar fi bine sa priviti cu ochi mai increzatori in viitor si sa ganditi optimist, sa actionati cu incredere si curaj in indeplinirea unor diverse activitati. Nu va neglijati si incercati sa imbinati in mod eficient utilul cu placutul. Petreceti timp in compania celor dragi, recurgeti la un regim alimentar sanatos si nu uitati de miscare, odihna si relaxare. Orice activitate care va binedispune va duce la scaderea tensiunii si a consumului nervos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: