Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac decembrie 2013

Marţi, 26 Noiembrie 2013 00:22

Horoscop Rac decembrie 2013

 

Afla horoscop Rac decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac decembrie 2013 - Dragoste

Probabil, deja v-ati obisnuit ca interesele sentimentale sa fie la ordinea zilei, gratie prezentei lui Venus in casa relatiilor Racului. Aveti mare nevoie de afectiune, tandrete si momente recreative. Simtiti nevoia de a imparti si a impartasi, iar dragostea poate oricand izbucni. Mizati pe energie, elan si tendinte aventuriere, insuflate prin prezenta lui Jupiter aflat in Rac. Viata sociala se va intensifica, planurile vor fi structurate in functie de partener si se pune problema unei noi iubiri. Cu toate acestea, nu putem vorbi de certitudini, iar finanul de an poate sa probeze acest fapt, atunci cand Venus incepe sa retrogradeze in casa cuplului Racului.

 

Horoscop Rac decembrie 2013 - Cariera si bani

Luna decembrie 2013 va aduce satisfactii si bogatie, gratie prezentei Soarelui si a lui Mercur in casa muncii Racului. Pe de o parte, Soarele stimuleaza activitatea, pune in valoare calitatile si sporeste autoritatea, iar pe de alta parte, Mercur incurajeaza ideile, comunicarea, miscarea, interesele intelectuale si schimburile informationala. Perspectivele sunt promitatoare si mizati pe promovare, exprimare, reprezentare, creativitate. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Rac decembrie 2013 - Sanatate

Perioada acestei luni e benefica pentru preocuparile medicale. Va puteti face un bilant de sanatate, iar daca e cazul, puteti lua initiativa punerii la punct a unor probleme neglijate pana acum. Acordati atentie actiunilor legate de stil de viata, aspect fizic, igiena, alimentatie si nu va neglijati. Puteti chiar sa urmati diverse cure, tratamente, terapii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: